moreb 16 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۶ با سلام کسی کتابخانه pdf render رو داره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان کسی کتابخونه SmFont رو داره ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۶ سلام به این کتابخانه نیاز دارم FirebaseAdMob دوستان کسی داره کمک کنه ؟ لینک در سایت مرجع بیسیک4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza230 0 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان اگر امکانش هست کتاب خانه فایلExoPlayerExtra.bas و ExoPlayer قرار بدید B4A Library - ExoPlayer - MediaPlayer / VideoView Alternative | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools B4A Library - ExoPlayer - MediaPlayer / VideoView Alternative | Page 3 | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ درخواست کتابخانه خوب و با امکانات بیشتر برای استریم موزیک انلاین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ سلام. اخرین نسخه کتابخانه Archiver رو می خواستم. برای فشرده سازی و کار با فایل های فشرده هستش . از ترد هم میشه استفاده کرد. کتابخانه های مشابه ، قوی تر و یا جدید تری هم سراغ دارید بزارید لطفا. هر کتابخونه ای که به درد فشرده سازی معمولی و باز کردن فایل های فشرده می خوره (بدون پسورد) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ جدید ترین نسخه کتابخانه های مربوط به "دانلود فایل" و " thread" و مولتی تسک رو هم هر کسی داره. بی زحمت بزاره. ممنون همچنین کتاب خانه های رایگان aria رو باید از کجا تهیه کنم؟ به صورت پراکنده در انجمن هستش یا همش یکجا تو تایپیکی یا جایی وجود داره؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ سلام کتابخونه زیر رو لطفا قرار بدید. https://www.b4x.com/android/forum/attachments/dialogs4-01-zip.56328/ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
capitali 10 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۶ با عرض سلام و ادب و احترام، لطفا کتابخانه WatchFace Library رو قرار بدید. اینم لینکش توی سایت B4X هستش: https://www.b4x.com/android/forum/threads/watchface-library.74228/ خیلی متشکرم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kaka1360 0 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۶ با عرض سلام خدمت همه دوستان .کتابخانه های googlemapnavigation , googlemapplaces را خیلی لازم دارم . لطفا کسی داره . خیلی ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mosobo 58 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ درخواست کتابخانه jSoup HTML Parser نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen.sh59 14 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۶ در در 1395/10/06, 23:45:51، mosb گفته است : سلام داش .... من کتابخونه MaterialTabStrip میخواستم ممنون از زحماتت مدت زیادی از ارسال پستتون میگذره اما فقط جهت اطلاع دوستان میگم که این کتابخانه به اسم MST موجوده. دوستانی که نیازش دارن یه نگاهی به پوشه کتابخانه هاشون بکنند شاید داشته باشنش. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۶ سلام کتابخانه زیر رو ممنون میشم از سایت رسمی دانلود و برای بنده و دیگر کاربران قرار بدین... B4A Library - Simple WIFI library Updated V. 3.03 04-04-2017 | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools نام فایل : MLWifi_3_03.zip اشتباه نگیرید ، این با کتابخانه MLWifi معروف فرق داره... سازنده کتابخانه قدیمی MLWifi این کتابخانه رو تحسین کرده... لینک کتابخانه MLWifi قبلی که در همه دستگاه ها کار نمیکنه اینه که دقت کنید سازندش فرق داره : B4A Library - Simple WIFI library | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools >> برای اتصال به وای فای مورد نظر میخوام... چون کتابخانه هایی که تا الان تست کردم به خصوص wificonnect (البته نسخه بنده 1.1 هست که نگاه کردم و 1.2 هم اومده) در یکسری از دستگاه ها کار نمیکنه ! پیشاپیش از دانلود شما سپاسگزارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ سلام کتابخونه AHNavigationDrawer 1.40 سایت نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، amir54 گفته است : سلام کتابخونه AHNavigationDrawer 1.40 سایت AHNavigationDrawer1_40 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ در در 1396/08/08, 18:28:06، fun_code گفته است : سلام کتابخانه زیر رو ممنون میشم از سایت رسمی دانلود و برای بنده و دیگر کاربران قرار بدین... B4A Library - Simple WIFI library Updated V. 3.03 04-04-2017 | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools نام فایل : MLWifi_3_03.zip اشتباه نگیرید ، این با کتابخانه MLWifi معروف فرق داره... سازنده کتابخانه قدیمی MLWifi این کتابخانه رو تحسین کرده... لینک کتابخانه MLWifi قبلی که در همه دستگاه ها کار نمیکنه اینه که دقت کنید سازندش فرق داره : B4A Library - Simple WIFI library | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools >> برای اتصال به وای فای مورد نظر میخوام... چون کتابخانه هایی که تا الان تست کردم به خصوص wificonnect (البته نسخه بنده 1.1 هست که نگاه کردم و 1.2 هم اومده) در یکسری از دستگاه ها کار نمیکنه ! پیشاپیش از دانلود شما سپاسگزارم من نسخه 3.01 رو دارم شاید به دردت بخوره MLWifi_3_01 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ در در 1396/07/22, 22:25:30، mosobo گفته است : درخواست کتابخانه jSoup HTML Parser jsoup-html-parser-0.15 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kalaleh 10 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ سلام وقت بخیر درخواست ماژول ContactsUtils لینک سایت نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 1 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۶ خسته نباشید درخواست ساخت یک کتابخانه رو دارم اسمش telegram کاراییش شما میتوانید از طریق سوس تلگرام این رو درست کنید ارسال مستقیم پیام یا عکس به وسیله آیدی یعنی اگه این کتابخانه رو درست کنید تا عمر ممنونتونم لطفا به ایمیلم پیام دهید [email protected] لطفا درصورت توانایی یا نتوانی به من حتما اطلاع دهید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ با سلام درخواست کتابخونه متریال دیالوگ نسخه آخرش رو دارم.فک کنم 1.13 باشه همراه با مثالش و ریسورسش لینک سایت مرجع نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.