hossein92 74 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ کتابخونه AHNavigationDrawer داشتم فقط*fekr* lib-.rar نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shervinjoon 23 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ قربونت .... فدات hossein92 جان ...... خیلی لطف کردی ...... ممنون ..... ایشالله جبران کنم ........ اون یکی مورد دیگه رو هم مشکل از فایل xml اش بود با دستکاری درستش کردم ولی سر این خیلی گیر بود م خیلی ممنون.... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saelozahra 14 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید امکانش هست این کتابخونه رو دانلود کنین و برا ما بذارین ؟ http://www.b4x.com/android/forum/threads/smartstring-auto-adjusting-text-size.45085/ smart string تغییر سایز متن ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ نسخه 1.1 داشتم ولی 1.2 رو شرمنده اکانت ندارم smartstring.rar نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستانببخشید کتابخانه ی vitamio رو اگه لطف کنید یه نمونه دخل انجمن بود اما متاسفانهمشکل داره و ارور میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saelozahra 14 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستانببخشید کتابخانه ی vitamio رو اگه لطف کنیدیه نمونه دخل انجمن بود اما متاسفانهمشکل داره و ارور میده سلام داداش اگه تونستی ازش خروجی بگیری یه خبری بده چون من نتونستم http://b4a.martinpearman.co.uk/vitamiobundle/ جون خودت یادت نره خبر بدیا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saelozahra 14 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ نسخه 1.1 داشتم ولی 1.2 رو شرمنده اکانت ندارم این نسخه هه خرابه ظاهرا ولی بازم ممنون کاکو چاکریم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ این نسخه هه خرابه ظاهرا ولی بازم ممنون کاکو چاکریم مطمئنی کاکو تست کردم بعد گذاشتمش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستانببخشید کتابخانه ی vitamio رو اگه لطف کنیدیه نمونه دخل انجمن بود اما متاسفانهمشکل داره و ارور میده الان اینی که تو تاپیک هست مشکل داره ؟ برا خودم میفرستم ان شاءالله که حل شه vitamiob4a&vitamio.rar نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saelozahra 14 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مطمئنی کاکو تست کردم بعد گذاشتمش ها کاکو تو سایتشم زده تو بعضی ورژنا مشکل داره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان کسی کتابخونه activity manager داره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بفرمایید ورژن 0.01 ActivityManager.rar نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بفرمایید ورژن 0.01 ممنونم داداش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی نیس کتاب خونه پرداخت درون برنامه ای بازار رو یعنی کتابخونه inappbazaar رو رایگان بزاره بخدا هنه لازمش دارن لطفا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemi 10 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام لطفاا کتابخونهtextsetting بزارین؛خیلی ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من کتابخانه phone نسخه 1.8 رو میخوام با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من کتابخانه phone نسخه 1.8 رو میخوام با تشکر درود الان من نسخه 2.26 رو دارم . شما نسخه 1.8 رو میخواهید ؟ :-d حتما باید 1.8 باشه؟ چه کاری میخواهید انجام بدید مگه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عه؟! بالاتر هم داره چه بهتر برای من که فرقی نمی کنه ولی فکر میکردم فقط تا ۱.۸ اش اومده میشه ازتون بخوام برام آپش کنید؟ ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عه؟! بالاتر هم داره چه بهتر برای من که فرقی نمی کنه ولی فکر میکردم فقط تا ۱.۸ اش اومده میشه ازتون بخوام برام آپش کنید؟ ممنون میشم خدمت شما کتابخانه Phone نسخه 2.26 پیوست شد Phone Library 2.26.rar نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ واقعا ممنون اینم یه تشکر برای شما*tashvigh**tashvigh**tashvigh* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.