حمید زارع 331 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه باتن دارم که داخل رویداد کلیکش گفتم بیاد به مقدار یک عدد اضافه کنه ... sub Btn1_Click N=N+1 End sub حالا میخام بگم وقتی کاربر روی این دکمه لانگ کلیک کرد تا زمانی که دستشو برنداشته این دستور تکرار بشه ... لطفاً راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ Sub Globals Private button1 As Button Dim t As Timer Dim n As Int End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) t.Initialize("t",10) t.Enabled=False End Sub Sub button1_Down T.Enabled=True End Sub Sub button1_Up T.Enabled=False End Sub Sub t_Tick N=N+1 End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خب میتونی یه تایمر بذاری که اینکار انجام بده و زمانی که دست ورداشته شد از باتون تایمر غیرفعال بشه. تایمر رو میذارم 200: time.Initialize("time",200) و بعد کدهای زیر واسه انجام اینکار: Sub time_Tick N=N+1 End Sub Sub button1_Down time.Enabled=True End Sub Sub button1_Up time.Enabled=False End Sub **امین جان باهم پست دادیم** لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من یه باتن دارم که داخل رویداد کلیکش گفتم بیاد به مقدار یک عدد اضافه کنه ...
حالا میخام بگم وقتی کاربر روی این دکمه لانگ کلیک کرد تا زمانی که دستشو برنداشته این دستور تکرار بشه ...
لطفاً راهنمایی بفرمایید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.