sajad325 76 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ با سلام خدمت دوستان عزیز من میخوام یک کتاب درست کنم که یک ستاره براش بزارم بعد وقتی روش میزنم اون بوک مارک کنه و به یک لیست اضافه بشه در کل یعنی یک کپی از اون دکمه یا لیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ خب اینی که میخوای همون علاقه مندی نیس مگه؟ بوک مارک یا علاقه مندی چه فرقی داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ برای علاقه مندی باید دیتابیس درست کنی من میخوام بدون دیتابیس لیست علاقه مندی داشته باشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ عنواتنتو درست انتخاب کن الان با تکست نوشتی برنامه رو؟یه توضیح بده بطور کلی میتونی تو رویداد کلیک باتن بنویسی عنوانو تو یه تکست ذخیره کنه بعد در بخش علاقه مندیا اونارو تو لیست فراخونی کنی البته باید تو اون لیست هم بنویسی با توجه به عنوان مطلبو باز کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ گویا با تکسن نوشته بنده خدا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اُاُاُاُاُاُاُاُاُاُ اُمـیـدِ جـهـان *عطسه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ خب لیست علاقه مندی بزارین با تکست باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ خب لیست علاقه مندی بزارینبا تکست باشه باید یه لیست تعریف کنی و وقتی رو علاقه مندی کلیک شد اسم فایل بره تو لیست و تو یه فایل ذخیره بشه بعد هم فراخوانیش کنه یا مثلا فایل هایی که میرن تو علاقه مندی اسمشون تغییر کنه کلا من راه ثابتی ندیدم واسه این کار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ میشه کدشو بزاری یکم بهتر یاد بگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ با چی نوشتی برنامتو؟ تکست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ میشه بدون دیتابیس لیست علافقه مندی ساخت اگه میشه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ ویک سوال خارج از برنامه اینکه سایت آموزش تعمیرات موبایل بلد نیستی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ دوست عزیز یا با دیتابیس یا با تکست باید انجام داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ لطفا واضح تر توضیح بدید و یا یک سورس بذار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ چی رو سورس بزاریم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ دوست عزیز یا با دیتابیس یا با تکست باید انجام داد اینی که گفتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ شما که میگی با دیتابس نباشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ بله خوب یک روشی بگو یا یگ ترفندی بگو چگونه لیست علاقه مندی بدون دیتابیس درست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ بله خوب یک روشی بگو یا یگ ترفندی بگو چگونه لیست علاقه مندی بدون دیتابیس درست کنم سجاد جان دو سه بار پرسیدم خو تو بگو برنامت چطور نوشته شده تا دوستان کمکت کنن بدون دیتابیس ینی با چی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ فرزاد الان شما تو این پست اومدی "لیست علاقه مندی" رو تعریف کردی خب چجوری باید بدون دیتابیس بسازیم؟ بنظرت میشه وقتی ب لیست اضافه شد نام اکتیویتی رو بگیره و مارو ب همون اکتیویتی ببره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parsixa 35 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ دوستمون منظورش اینه یه سورس از برنامه ای که بدون دیتابیس یه لیست علاقه مندی داره براش بذارید تا بره ببینه یا گام به گام واسش توضیح بدید ! بیچاره که هی داره میگه توضیح بدید یا سورس بزارید این توضیح های خلاصه به دردش نمیخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
با سلام خدمت دوستان عزیز من میخوام یک کتاب درست کنم که یک ستاره براش بزارم بعد وقتی روش میزنم اون بوک مارک کنه و به یک لیست اضافه بشه در کل یعنی یک کپی از اون دکمه یا لیست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
20 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.