Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان عزیز بویژه اونایی که الان دارن این تاپیک رو می خونن ... من می خوایتم Genymotion رو نصب کنم ! Genymotion 2.4 رو نصب کردم با حجم 133 مگابایت . یک اندروید هم دانلود کردم از تاپیک آقای شجاعی . Nexus 5 4.4.2 بود. حالا می خوام بدونم چکار کنم ؟؟ مطمئنم آموزش آقای خلیلی عزیز بدردو نمی خوره. چون اوشون ستاپ ورژن پایین تر داشتن و 20 مگ بود. ولی من 133 دانلود کردم . دوستان لطف کنید و کمک کنید .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ درود آموزش آقای خلیلی رو دانلود کنید فرقی نداره که از چه ورژنی از Genymotion دارید استفاده میکنید بنده خودم 2 روز پیش طبق آموزش های آقای خلیلی نصب رو انجام دادم از آخرین ورژن Genymotion هم استفاده کردم که از سایت خود مرجعش دانلود کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ درود آموزش آقای خلیلی رو دانلود کنید فرقی نداره که از چه ورژنی از Genymotion دارید استفاده میکنید بنده خودم 2 روز پیش طبق آموزش های آقای خلیلی نصب رو انجام دادم از آخرین ورژن Genymotion هم استفاده کردم که از سایت خود مرجعش دانلود کردم درود مجدد نمی تونید بصورت متنی آموزش بدید ؟ اون آموزش 80 مگه و توان دانلود ندارم . من Genymotion و Nexus 5 رو دانلود کردم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ درود مجدد نمی تونید بصورت متنی آموزش بدید ؟ اون آموزش 80 مگه و توان دانلود ندارم . من Genymotion و Nexus 5 رو دانلود کردم . VirtualBox-4.3.12-93733-Win رو هم باید دانلود کنید همون نسخه ای که آقای خلیلی گذاشتن رو دانلود کنید حتما ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ با این که حجم زیادی داشت اون رو هم رو دانلود قرار دادم! مراحل نصب به چه شکله ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ آقای ایزدی! همون ستابی که دانلود کردم VirtualBox 4.3.12 رو داشت! همون رو نصب کنم یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ آقای فرقانی اونی که شما با حجم 130 مگ دانلود کردین خودش virtual box رو داشته! من هم با همین حجم دانلود کردم و خودش نصب کرد اون رو! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ آقای فرقانی اونی که شما با حجم 130 مگ دانلود کردین خودش virtual box رو داشته! من هم با همین حجم دانلود کردم و خودش نصب کرد اون رو! 100 مگ دیگه الکی دانلود کردم . راستی می شه یه عکس از کل جنی موشن خود قرار بدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ 100 مگ دیگه الکی دانلود کردم . راستی می شه یه عکس از کل جنی موشن خود قرار بدید ؟ بفرمایید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید! ممنون اما منظورم صفحه اصلی بود! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون اما منظورم صفحه اصلی بود! منظورت چیه؟؟ این اصلیه دیگه! این اندروید 4.4 ام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ منظورت چیه؟؟ این اصلیه دیگه! این اندروید 4.4 ام خیلی ممنون می خواستم ببینم شما هم نسخه Free استفاده می کنید یا نه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام خدمت دوستان عزیز بویژه اونایی که الان دارن این تاپیک رو می خونن ...
من می خوایتم Genymotion رو نصب کنم !
Genymotion 2.4 رو نصب کردم با حجم 133 مگابایت .
یک اندروید هم دانلود کردم از تاپیک آقای شجاعی . Nexus 5 4.4.2 بود.
حالا می خوام بدونم چکار کنم ؟؟
مطمئنم آموزش آقای خلیلی عزیز بدردو نمی خوره. چون اوشون ستاپ ورژن پایین تر داشتن و 20 مگ بود. ولی من 133 دانلود کردم .
دوستان لطف کنید و کمک کنید ..
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.