pardazeshmovazi 21 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام . نرم افزار من به علت کیفیت عکسا حجمش زیاد شده . چیکار کنم . لطفا یکی کمک کنه فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ عکسا رو بجای loadbitmap با loadbitmapsample لود کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pardazeshmovazi 21 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ میشه یه مثال با سورس بزنی . یا یه مد بدی . ممنون فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ بجای Loadbitmap(file.dirasset,esmeax.png") بنویس Loadbitmapsample(file.dirasset,esmeax.png") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ البته : LoadBitmapSample(File.dirasset,"esmeax.png",50,50) و به جای 50 در 50 سایز عکستو بزار! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pardazeshmovazi 21 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ حالا کد اولی رو بنویسم یا دومی . یعنی لازمه اندازه ی عکسو بدم ؟ فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ ایشون میگن حجم برنامه apk شون به دلیل کیفیت عکس ها زیاد شده. میخوان کاری کنن که حجم فایل apk کم بشه. اینکار که تاثیری نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pardazeshmovazi 21 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اره من منظورم همینه که اقا پژمان میگن . من حجم فایل apk به خاطر عکسام خیلی زیاده فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pardazeshmovazi 21 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اقا کسی نیست یه کمک بکنه فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام عزیزم خو بیا حجم تصاویر رو کم کن با سایتهای مثلا https://tinypng.com/ http://compressjpeg.com/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام عزیزم خو بیا حجم تصاویر رو کم کن با سایتهای مثلا https://tinypng.com/ http://compressjpeg.com/ خوب با این کار هم که کیفیت عکسها پایین میاد ... نمیاد ؟!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ در کنار عکس کم حجم و کد نویسی استاندارد سعی کنید تا میتونید از لایه استفاده نکنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ لایه ؟ میشه توضیح بدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اصلا کیفیت نمیاد پایین یه تست بزن توی tiny png نوشته تا 79 درصد (همین حدودا) حجمو کم میکنه که واقعا میکنه اینکارو.... منظور جناب ارتا، اضافه کردن ویو ها از محیط ویژوال هست نه محید دیزاین...... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ شما می تونید از نرم افزارAdvanced JPEG Compressor استفاده کنید این برنامه حجم تصاویر رو با کمترین افت کیفیت کاهش می ده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pardazeshmovazi 21 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اقا من از سایت tinypng استفاده کردم . مشکلم حل شد . دم همتون گرم . حجم نرم افزارم . ۶۰ مگابایت بود الان شده ۲ مگابایت . کیفیت تصاویرم میتونم بگم که اصلا فرق نکرده . فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ خوب با این کار هم که کیفیت عکسها پایین میاد ... نمیاد ؟!!! نه کیفیت عکس ها پایین نمیاد من خودم از این سایت ها همیشه استفاده میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pardazeshmovazi 21
سلام . نرم افزار من به علت کیفیت عکسا حجمش زیاد شده . چیکار کنم . لطفا یکی کمک کنه
فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.