آرمین بشارت 13 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من به جای لیست ویو از مولتی پنل استفاده کردم و گزینه هام رو ازدیتابیس آفلاین فراخوانی کردم اما مشکل این جاست که متن های فارسیم به جای اینکه از راست نوشته بشن، تو قسمت چپ اومدن؛ حالا ممنون می شم جواببدید؛ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ به این شکل میتونید عمل کنید Label1.Gravity = Gravity.RIGHT لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ Label1.gravity = gravity.left -20 Or Label1.gravity = gravity.center لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ Label1.gravity = gravity.left -20 Or Label1.gravity = gravity.center یعنی چی Left - 20 ؟؟؟ Left - 20 میشه Right ؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ یعنی چی Left - 20 ؟؟؟ Left - 20 میشه Right ؟؟؟؟؟ اشتبه شد میخواستم بنویسم right! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
آرمین بشارت 13
سلام دوستان من به جای لیست ویو از مولتی پنل استفاده کردم و گزینه هام رو ازدیتابیس آفلاین فراخوانی کردم اما مشکل این جاست که متن های فارسیم به جای اینکه از راست نوشته بشن، تو قسمت چپ اومدن؛ حالا ممنون می شم جواببدید؛
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.