آرمین بشارت 13 ارسال شده در 12 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2015 سلام دوستان من به جای لیست ویو از مولتی پنل استفاده کردم و گزینه هام رو ازدیتابیس آفلاین فراخوانی کردم اما مشکل این جاست که متن های فارسیم به جای اینکه از راست نوشته بشن، تو قسمت چپ اومدن؛ حالا ممنون می شم جواببدید؛ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 12 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2015 به این شکل میتونید عمل کنید Label1.Gravity = Gravity.RIGHT لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 12 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2015 Label1.gravity = gravity.left -20 Or Label1.gravity = gravity.center لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2015 Label1.gravity = gravity.left -20 Or Label1.gravity = gravity.center یعنی چی Left - 20 ؟؟؟ Left - 20 میشه Right ؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 12 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2015 یعنی چی Left - 20 ؟؟؟ Left - 20 میشه Right ؟؟؟؟؟ اشتبه شد میخواستم بنویسم right! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
آرمین بشارت 13
سلام دوستان من به جای لیست ویو از مولتی پنل استفاده کردم و گزینه هام رو ازدیتابیس آفلاین فراخوانی کردم اما مشکل این جاست که متن های فارسیم به جای اینکه از راست نوشته بشن، تو قسمت چپ اومدن؛ حالا ممنون می شم جواببدید؛
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.