Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان عزیز من Visual Device اندروید 5.0 رو برای Genymotion دانلود کردم . اجرا می شه و یه صفحه میاد که نوشته android ! این حدود 1 ساعت هست. اما بالا نماید اندرویدش! مشکل از کجاست؟ راستی نا گفته نمونه که همون اول که می یاد بالا یه پیام می ده که این نسخه برای 2.3.0 ! ولی من 2.4.0 دارم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ آقا من هم دقیقا همین مشکلو دارم هر کی تونسته اندروید 5 و بالاترو ر درست نصب بگه چی کار کنیم هر نگه الهی به زمین گرم بخوره منم هنوز مشکل دارم. ویندوزم رو عوض کردم؛ درست نشد. نسخه Virtual Box را به آخرین نسخه تغییر دادم. باز هم درست نشد که نشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان نگید اسپمه چون الان 12 ساعت و 41 دقیقه گذشته! کسی نبود کمک کنه؟ 9 ساعت Genymotion می خواد بالا بیاد هنوز نیومده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ کسی نگفت اسپم هست آخه مگه پاسخگو و راهنما اسپم می ده ! به احتمال زیاد سخت افزار قوی نیاز داره برای اندروید پنج که اینقدر طول می کشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ کسی نگفت اسپم هست آخه مگه پاسخگو و راهنما اسپم می ده ! به احتمال زیاد سخت افزار قوی نیاز داره برای اندروید پنج که اینقدر طول می کشه گرافیک : 752MB (بالاتره) رم : 2GB مدل سیستم عامل : Windows 7 Ultimate 32Bit مدیر سخت افزاری : Lenovo B570e لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام مجدد ممنون از همه که این قدر منو یاری کردن ماشالله! ببینید من از خود سایت مرجع دانلود کردم اندروید 5.1.0 رو. و جنی موشن ورژن 2.5.2 رو هم دانلود کردم . حالا وقتی اجرا می کنم همش این میاد و میره : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ آقا من هم دقیقا همین مشکلو دارم هر کی تونسته اندروید 5 و بالاترو ر درست نصب بگه چی کار کنیم هر نگه الهی به زمین گرم بخوره یعنی الان تو انجمن هیچی کی جنی موشن با اندروید 5 کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ عکس از قسمت تنظیمات خود جنی موشن و دستگاه مورد نظر بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ می تونید منظرتون رو واضح تر بگید ؟ تنظیمات چیه ؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ می تونید منظرتون رو واضح تر بگید ؟ تنظیمات چیه ؟؟؟؟؟؟؟ همون صفحه ای که همون اول که جنی موشن رو باز میکنی بالا میاد یدونه آچار روش هست و یدونه چرخ دنده!از هر دو تاش عکس بده! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ آها! این از خود Genymotion : این از دستگاه اندروید 5.0 : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ آقا من هم دقیقا همین مشکلو دارم هر کی تونسته اندروید 5 و بالاترو ر درست نصب بگه چی کار کنیم هر نگه الهی به زمین گرم بخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام خدمت دوستان عزیز
من Visual Device اندروید 5.0 رو برای Genymotion دانلود کردم .
اجرا می شه و یه صفحه میاد که نوشته android ! این حدود 1 ساعت هست.
اما بالا نماید اندرویدش!
مشکل از کجاست؟
راستی نا گفته نمونه که همون اول که می یاد بالا یه پیام می ده که این نسخه برای 2.3.0 ! ولی من 2.4.0 دارم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.