مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ به نام خدا سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران عزیز و محترم. تشکر به خاطر فعالیت هاتون در این انجمن و ممنون که ان انجمن رو انتخاب کردید. چند مدت پیش یک تاپیک زدیم به اسم http://answercenter.ir/thread171.html قرار شد دوستان Skype نصب کنند و Skype بیان برای آموزش های مقدماتی و ... خب این نصب Skype فقط به این ختم نمیشه . دوستان میتونن با هم دیگه بیشتر آشنا بشن و برای هماهنگی برای انجام پروژه های گروهی از اون استفاده کنند. تمامی دوستان رو دعوت میکنم که Skype بیان و ID های خودشون رو توی این تاپیک وارد کنند. برای شروع هم خودم شروع میکنم: نام کاربری در انجمن: M.izadi ، نام کاربری در اسکایپ: Metiux.izadi فقط و فقط و فقط یک خواهش دارم که امیدوارم همه و همه این رو کاملا رعایت کنند مثل همین الان که داره رعایت میشه !!! اسکایپ جوری نشه که فعالیت های در انجمن کم بشه و مثلا آرمین رمضانی بیاد توی اسکایپ از من سوالات برنامه نویسش رو بپرسه. اسکایپ فقط محیط دوستانه و محیطی برای رفع مشکلات نصب بیسیک4اندروید است ! به تمامی دوستان هم باز میگم که از پاسخ دادن به سوالات برنامه نویسی در محیط اسکایپ خودداری کنند(فقط به جهت پر بار تر شدن انجمن) امیدوارم که این موضوع جدّی گرفته بشه. موفق و پیروز باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ نام کاربری در انجمن: farzad879 ، نام کاربری در اسکایپ: farzad.mosavi70 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ سلام نام کاربری در انجمن آرمین رمضانی ایدی اسکایپ : armin.ramzani نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ dostmobile1990 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ amin.khalily ایمیلم رو هم سرچ کنین شاید بیاد [email protected] نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ نام کاربری در انجمن: babecatdog، نام کاربری در اسکایپ: babecatdog , ایمیل: [email protected] نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepidpor 19 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ نام کاربری انجمن Sepidpor نام کاربری اسکایپ Sepidpor نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ هر دو nicetitle نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
King of power 11 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ mohamad.irani79 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ majid_arta نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ skype : ka3ra0131 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lahoral 10 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ yasin.oraz1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ vista.mobile یا vista.mobile1 میرم تو اسکایپ هردوتاشون رو مینویسه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
demon_da 10 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ هر دو demon_da نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saelozahra 14 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ skypename: saelozahra نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mansour 39 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ آقـــــا اسکایپ بنده Mansour.Do ما رو هم ادد کنین بسیار خوش حال میشیم *خوشمزه* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ نام کاربری در انجمن : امیر نیوکی نام کاربری در اسکایپ : amir.newki نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ آقای میکنید راستش خیلی دوست دارم بیام سعیم میکنم ببینم میتونم بیام اگر بتونید یه جا برا بایگانی آموزش ها باشه خیلی خوب میشه مثلا یکی سوال کرد جواب های مخلف بیاد آخرش که به جواب رسید بصورت آموزش گذاشته بشه و آموزش های مرتبط رو از داخل بهم لینک بدین(البته این یه پیشنهاده) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali@ali 10 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ Alihm.ncsm اینم از من *همینه**خنده* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.