ah313mad 34 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام عزیزان من یک سورس دارم که هیچ مشکلی نداره (نداشت) ویندوزم رو عوض کردم دوباری بیسیک4اندرود رو نصب کردم الان خطا میده . وقتی ران میکنم خطای زیر رو میده B4A version: 5.02 Parsing code. (0.07s) Compiling code. Error Error compiling program. Error description: Unknown member: trackopening Occurred on line: 41 p.trackopening Word: trackopening خط 41 هم پایینه و مشابه هاش Dim p As Parse p.trackopening p.EnableNotifications(Notification) p.Subscribe("version1",Notification) ظاهرا مربوط به کتابخانه parse هست . اما تیک خورده زیر خط Dim p As Parse هم یه خط بنفش هست . قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنم هیچ مشکلی نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ درود این سه تا فایل داخل این لینک رو کپی کنید داخل پوشه Library هاتون و با فایل های خودتون جایگذین کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ah313mad 34 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون . مشکل از نسخه کتابخونه بود. ورژن شما جدیدتر بود سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ah313mad 34
سلام عزیزان
من یک سورس دارم که هیچ مشکلی نداره (نداشت) ویندوزم رو عوض کردم دوباری بیسیک4اندرود رو نصب کردم الان خطا میده . وقتی ران میکنم خطای زیر رو میده
خط 41 هم پایینه و مشابه هاش
ظاهرا مربوط به کتابخانه parse هست . اما تیک خورده
زیر خط Dim p As Parse هم یه خط بنفش هست .
قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنم هیچ مشکلی نداشت
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.