kmoradi 4 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام اولین بازی ساخته شده توسط من در کافه بازار لینک برنامه در کافه بازار در این بازی شما باید نام فیلمی که پوستر آن نمایش داده می شود را حدس بزنید. یک بازی دیگر برای کل کل و رو کم کنی در دور همی ها و محک زدن معلومات و حافظه تصویری و اطلاعات سینمایی. از آنجا که این نسخه اولیه برنامه است، علی رغم آنکه حتی الامکان روی دستگاههای مختلف تست شده، احتمالا خالی از اشکال نیست. پس لطفا ضمن صبوری با بازخورد مناسب ما را در جهت رفع مشکلات در نسخه های آتی یاری کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ ایده ی فوق العاده خوبی هست مخصوص آدم های فیلم باز گرافیک و رابط کاربری هم خوب هستش. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام انتقادات : - پس زمینه خوب نیست - رنگ بندی مناسب نیست خوبی ها : - محیط زیبا و متناسب با موضوع گرافیک : 17 ایده : 19.75 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kmoradi 4 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ ایده ی فوق العاده خوبی هست مخصوص آدم های فیلم باز گرافیک و رابط کاربری هم خوب هستش. موفق باشید ممنون از توجه و واکنش سریع شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kmoradi 4 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام انتقادات : - پس زمینه خوب نیست - رنگ بندی مناسب نیست خوبی ها : - محیط زیبا و متناسب با موضوع گرافیک : 17 ایده : 19.75 ممنون از توجه شما البته کاش می گفتید همین یک عکس را دیدید یا کل عکسهای برنامه یا خود برنامه را. به هر حال من عکسهای دیگه رو هم اضافه می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kmoradi 4 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kmoradi 4 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ خدمت دوستان عرض کنم که بخش زیادی از زحمتی که برای این برنامه کشیده شده در ظاهر اون دیده نمیشه بنده وقت زیادی رو صرف مسایل امنیتی برنامه کردم که : 1- عکسها از پکیج برنامه قابل استخراج نباشد تا نشود آن را در گوگل سرچ تصویری کرد و جواب را یافت 2- سکه ها قابل هک کردن نباشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز سلام اگه میخوای برنامه ات خوب فروش داشته باشه توی اسم و ایکونش به هیچ عنوان کم نذلر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kmoradi 4 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز سلام اگه میخوای برنامه ات خوب فروش داشته باشه توی اسم و ایکونش به هیچ عنوان کم نذلر ممنون از راهنمایی شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.