majid08 266 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه دیتابیس انلاین دارم و افلاین دارم و دکمه گذاشتم که کاربر هر وقت روش کلیک کنه دیتابیس افلاین از طریف انلاین اپ میشه میخام قبل اینه که کاربر کلیک کنه هر وقت یه موضوع تو انلاین گذاشتم یه نوتیفیکیشن بده که مثلا 5 مورد اضافه شد میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ شما اول بیا تعداد رکورد ها دیتابیس افلاین رو بگیر.بعد تعداد رکورد های دیتابیس انلاین و دو عدد رو از هم کم کن و نتیجه رو به عنوان تعداد آپدیت نشون بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ درود به این صورت میتونید تعداد ردیف های دیتابیس آنلاین رو بگیرید : <?php $con = mysql_connect("localhost", "bupir_whatsuser", "FarzadMehdi576B4A"); if (!$con) { die('Could not connect: ' . mysql_error()); } mysql_select_db("bupir_whatsdb", $con); $result = mysql_query("SELECT id FROM tblpm"); $row = mysql_num_rows($result); echo $row; mysql_close($con); ?> جایگذاری با خودتون. خب حالا هر بار میایید تعداد ردیف رو توی Internal ذخیره میکنید و بررسی میکنید که تغییر کرده یا نه اگه مقدار برگشتی Echo شده بیشتر از مقدار ذخیره شده بود یا برابر نبود بیایید عمل آپدیت رو انجام بدید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من یه دیتابیس انلاین دارم و افلاین دارم و دکمه گذاشتم که کاربر هر وقت روش کلیک کنه دیتابیس افلاین از طریف انلاین اپ میشه
میخام قبل اینه که کاربر کلیک کنه هر وقت یه موضوع تو انلاین گذاشتم یه نوتیفیکیشن بده که مثلا 5 مورد اضافه شد
میشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.