shahriar 408 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام من میخواستم بدونم که امکان این هست که وقتی میخوایم اطلاعات دتابیس رو تو لیست ویو نشان بدیم بگیم که هرکدوم از آیتم ها مقدار fave شون برابر 1 بود عکس آیتم یه جور باشه اگه 0 بود یه جور امیدوارم منظورمو رسونده باشم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام برادرم فک کنم میخوای مثلا ستاره بذاری یا مثلا ردنگ هارو عوض کنی درسته؟ ببین شما، یه عکس بساز برای علاقه مندی و یه دونه برای معمولی اینارو توی 2 تا بیتمپ بذار بیتمپ 1 و بیتمپ 2 حالا توی شرطط، میای و میگی اگه fave یک بود، قسمت تصویر TWOLINE AND BITMAP رو بیت 1 بذاره اگه دو بود، بیت 2 بذاره این از این.... اگر مشکلی داشتی، کمی از کد رو بنویس و بده تصحیحش کنیم برات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام با این اموزش میتونید متوجا بشید http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=23 توصیه میکنم صبر کنید تا امروز بنده اموزش علاقمندی با مولتی پنل رو هم به این پکیج اضافه کنم و انوقت دغدغه ای نداشته باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام برادرم فک کنم میخوای مثلا ستاره بذاری یا مثلا ردنگ هارو عوض کنی درسته؟ ببین شما، یه عکس بساز برای علاقه مندی و یه دونه برای معمولی اینارو توی 2 تا بیتمپ بذار بیتمپ 1 و بیتمپ 2 حالا توی شرطط، میای و میگی اگه fave یک بود، قسمت تصویر TWOLINE AND BITMAP رو بیت 1 بذاره اگه دو بود، بیت 2 بذاره این از این.... اگر مشکلی داشتی، کمی از کد رو بنویس و بده تصحیحش کنیم برات ممنون ولی من میخوام بکگراند آیتم عوض بشه به این صورت ListView.SingleLineLayout.Label.Background= بازم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اموزش اقا مجید رو ببینید مسلما کمکتون میکنه ببین روشی که من بهت گفتم، همینه اونجا بیت مپ میخواد اینجا Bitmap Drawable اما در کل، باید چک کنی که اگه عددش یک هست، مقدار bitDrawabel 1 رو بذاری و برعکس اینطوری میتونی یه تصویر رو بدی به BitDrawable Dim listimg As BitmapDrawable listimg.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"listviewbg.png")) list1.singlelinelayout.label.background = listimg فک کنم البته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ فک کنم این به دردت بخوره Dim check As Int check = Cur.GetString("Fav") If check = 1 Then ListView.SingleLineLayout.Label.Background= Else ListView.SingleLineLayout.Label.Background= End IF لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام با این اموزش میتونید متوجا بشید http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=23 توصیه میکنم صبر کنید تا امروز بنده اموزش علاقمندی با مولتی پنل رو هم به این پکیج اضافه کنم و انوقت دغدغه ای نداشته باشید. من در خصوص کاری که شما با 1000 خط کدنویسی میخوای تو اون محصول آموزش بدی یک کتابخونه ساختم که میشه همین کار رو با 10 خط کدنویسی انجام داد این سوال هم برای اضافه کردن یک ویژگی به کتابخونم بود با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
با سلام
من میخواستم بدونم که امکان این هست که وقتی میخوایم اطلاعات دتابیس رو تو لیست ویو نشان بدیم
بگیم که هرکدوم از آیتم ها مقدار fave شون برابر 1 بود عکس آیتم یه جور باشه اگه 0 بود یه جور
امیدوارم منظورمو رسونده باشم
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.