jfareba 37 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام برای ساخت برنامه پیامکی اطلاعات رو از دیتا بیس کپی میکنم ولی پیامک هارو نصفه نشون میده بعضی پیامها طولانی تر هستند باید چیکارکنم؟ این کدی که دارم استفاده میکنم Dim p1 As Panel p1.Initialize("") p1.LoadLayout("sms") ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,PanelHeight,100%x,100dip) share.Tag = i copy.Tag = i ht=art(text,Label1,myfont,20) Label1.TextColor=Colors.White p1.Height=ht+70dip PanelHeight=PanelHeight+ht+60dip Next ScrollView1.Panel.Height=PanelHeight لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ توی Designer Scripts اون y که دادی به پنل رو زیاد کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ شما هردفعه معلوم نیست که متن پیامتون چقده درسته؟؟ پس نمیتونید یه ارتفاع خاصی برای لیبل تایین کنید و یا اگه اسکرول ویو هست هم همینطور. بهتره از اسکرول ویو استفاده کنید ، البته اگه آسیبی به برنامتون نمیزنه. یعنی به جای لیبل ، یه اسکرول ویو بذارید ، بعد روش لیبل رو اد کنید و از کتابخانه AutoSizeScroll استفاده کنید تا خودش خودکار عرض اسکرول رو تنظیم بکنه. اما اگه نمیخواید اینکارو بکنید اگه with و height لیبل رو مساوی -1 قرار بدید ، طبق متن داده شده خودش ارتفاع میگیره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jfareba 37
سلام برای ساخت برنامه پیامکی اطلاعات رو از دیتا بیس کپی میکنم ولی پیامک هارو نصفه نشون میده بعضی پیامها طولانی تر هستند باید چیکارکنم؟
این کدی که دارم استفاده میکنم
Dim p1 As Panel
p1.Initialize("")
p1.LoadLayout("sms")
ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,PanelHeight,100%x,100dip)
share.Tag = i
copy.Tag = i
ht=art(text,Label1,myfont,20)
Label1.TextColor=Colors.White
p1.Height=ht+70dip
PanelHeight=PanelHeight+ht+60dip
Next
ScrollView1.Panel.Height=PanelHeight
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.