majid08 266 ارسال شده در 13 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2015 سلام من تو یه پنل یه ویدیو ویو گذاشتم چطوری فول اسکرینش کنم یعنی میخام هر وقت رو یه باتن کلیک شد فیلم در حال پخش تمام صفحه بشه ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2015 اون پنل رو با دیزاین اسکریپت فول اسکرین کنید. بعد ویدیو رو لود کنید روی اون پنل دیگه. الان مشکل چیه؟ ویدیو چطوری نمایش داده میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 13 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2015 من چرخش صفحه رو بستم حالا تو یه اکتیویتی دیگه میخام بچرخه که فیلم فول اسکرین بشه ولی نمیچرخه؟ چطوری بگم صغحه بچرخه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2015 چطوری بگم صغحه بچرخه خب بااینکار کار اکتیویتی افقی میشه: Dim ph As Phone ph.SetScreenOrientation(0) وقتی هم افقی شد اگه فیلم لود و پخش بشه ، فیلم هم افقی نشون داده میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من تو یه پنل یه ویدیو ویو گذاشتم چطوری فول اسکرینش کنم
یعنی میخام هر وقت رو یه باتن کلیک شد فیلم در حال پخش تمام صفحه بشه
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.