ahghn2 11 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطوری میتونم کاری کنم که صفحه اول برنامه مثل مرورگر بشه و سایت رو همون جابه صورت خودکار باز کنه و بشه فایل ها رو از توش راحت دانلود کرد... یعنی مثل یه مرورگر بشه ولی نشه توش سرچ کرد و فقط صفحه سایت مورد نظر رو تمام صفحه باز کنه... از چه کتابخانه و addveiw و کدی باید استفاده کنم؟؟؟ اگه سورس رو هم دارید قرار بدید ممنون میشم Sent from my C2005 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اگر میخواید از مرورگر گوشی استفاده بشه میتونید از کتابخانه Phone استفاده کنید اگر هم میخواید ک جدا و بدون استفاده از مرورگر گوشی سایت بالا بیاد ی وب ویو بذارید و ادرستونو اونجا لود کنید واسه دانلود هم اگه نخواید از برنامه های روی گوشی و مرورگر خود گوشی استفاده کنید باید کار با دانلود سرویس رو بلد باشید بازم متوجه نشدم اگه میشه یکم واضح تر و بهتر توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ahghn2 11
سلام دوستان چطوری میتونم کاری کنم که صفحه اول برنامه مثل مرورگر بشه و سایت رو همون جابه صورت خودکار باز کنه و بشه فایل ها رو از توش راحت دانلود کرد...
یعنی مثل یه مرورگر بشه ولی نشه توش سرچ کرد و فقط صفحه سایت مورد نظر رو تمام صفحه باز کنه...
از چه کتابخانه و addveiw و کدی باید استفاده کنم؟؟؟
اگه سورس رو هم دارید قرار بدید ممنون میشم
Sent from my C2005 using Tapatalk
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.