mohammadi 18 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من از لیست ویو استفاده میکنم حالا میخوام خط های دورش پاک بشه یعنی فقط متن داخل لیست ویو نمایش داده بشه و اون خطی که لیست ویو هارو از هم جدا میکنه نمایش داده نشه چجوری باید اینکار و کنم؟ اگه کتابخانه بهتری برای اینکار هست و آموزشی در مورد استفادش قرار داده شده لطفا اینجا قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام باید با اقای ایزدی صحبت کنیم کلا سرچ رو از بالای سایت بردارن کاربردی نداره انگار من این عبارت رو سرچ کردم "پاک کردن خط های لیست ویو" این کتابخونه نتیجه اولش بود http://answercenter.ir/topic/5158-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-listlineclear-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DA%A9-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D9%88/ موفق تر باشید..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammadi 18
سلام
من از لیست ویو استفاده میکنم حالا میخوام خط های دورش پاک بشه
یعنی فقط متن داخل لیست ویو نمایش داده بشه و اون خطی که لیست ویو هارو از هم جدا میکنه نمایش داده نشه
چجوری باید اینکار و کنم؟
اگه کتابخانه بهتری برای اینکار هست و آموزشی در مورد استفادش قرار داده شده لطفا اینجا قرار بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.