رفتن به مطلب
  • 0

جدا کردن کد از متن در لیبل (لطفا یه نگاهی بندازید فوری)

MahdiHD

سوال

سلام به همه دوستان

من می خوام یه بخش جدیدی به برنامم اضافه کنم با نام آموزش برنامه نویسی . خب مثل همیشه اطلاعات رو از دیتابیس می گیرم و توی لیبل نشون می دم و رنگ و فونت و اندازه رو هم از تنظیمات نحوه چینش رو هم راست چین می کنم ولی الان با قبل یه فرقی می کنه چون که من توی لیبلم علاوه بر متن یکسری کد هم دارم خب بالاخره آموزش متنی هست دیگه بدون کد که نمی شه ولی می خوام کد هام با یک رنگ دیگه ، فونت دیگه و از چپ به راست نوشته بشه تا فرقش با متن معلوم باشه آخه اگه فونتش همون باشه و راست به چپ هم باشه اصلا خوب نمی شه ! در واقع می خوام مثل عکس پایین کد ها و متن ها هر کدوم به یک شکلی باشن :

post-3189-0-11462200-1439529207_thumb.png

ممنون می شم که جوابم رو به صورت کامل بدید یا اگر کتابخونه ای برای این کار می شناسید یا سورسی دارید روی سورس یا کتابخونه یه توضیحی هم بدید خیلی ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

درود

برای این کار معمولا از دو روش استفاده میشه :

1- کدها رو به صورت عکس در میارن و به برنامه میدن

2- از WebView استفاده میکنن :crazy:

راه های دیگه ای هم وجود داره که مثلا تیکه کد رو رنگی کنی و ... ولی 10 برابر دو گذینه ای که گفتم وقتت رو میگیره.

کلا پیر میشی :crazy:

یک خواهش هم ازتون دارم

سعی کنید توی تاپیک هاتون از این به بعد عباراتی مثل فوری و مهم و جواب بدید و .... به کار نبرید

خوب میدونید که این عناوین هیچ تاثیری در پاسخگویی اعضای انجمن نداره و فقط انجمن رو خراب میکنه :gol:

لینک ارسال

بله درسته حتما رعایت می کنم :ok: انگاری راهی نداره باید همینکارو بکنم ممنون از پاسخ

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...