من با استفاده از این آموزش تونستم یک مطلب عکس دار رو در یک اکتیویتی نمایش بدم اگر آموزش رو دیده باشید می فهمید که این آموزش فقط وقتی بدرد می خوره که فقط یک مطلب عکس دار داشته باشی و بخوای نشون بدی حالا سوال من از اساتید اینه که اگر ما بخواهیم یک کتاب که شامل صدها مطالب عکسدار است درست بکنیم باید چه کنیم ؟ در واقع من من می خوام از اون آموزش برای صد ها مطلب شامل عکس و متن استفاده کنم بعلاوه یک صفحه که یک لیست ویو داره وعنوان مطلب ها رو از همون دیتابیس می گیره و توی لیست به ترتیب آی دیشون نشون می ده و وقتیروی یکی از آیتم ها کلیک شد وارد اکتیویتی مطالب می شیم توی اون اکتیویتی هم تنظیم شده که عکس و متن همون مطلب انتخاب شده رو از دیتابیس بگیره و نشون بده البته من می خوام همه این کارها در یک دیتابیس و یک لیبل انجام بشه می شه دوستان راهنمایی کنند بسیار ممنون و سپاسگذار توضیحات بیش تری لازم بود می گم
سوال
MahdiHD 1,748
سلام به همه دوستان
من با استفاده از این آموزش تونستم یک مطلب عکس دار رو در یک اکتیویتی نمایش بدم اگر آموزش رو دیده باشید می فهمید که این آموزش فقط وقتی بدرد می خوره که فقط یک مطلب عکس دار داشته باشی و بخوای نشون بدی حالا سوال من از اساتید اینه که اگر ما بخواهیم یک کتاب که شامل صدها مطالب عکسدار است درست بکنیم باید چه کنیم ؟ در واقع من من می خوام از اون آموزش برای صد ها مطلب شامل عکس و متن استفاده کنم بعلاوه یک صفحه که یک لیست ویو داره وعنوان مطلب ها رو از همون دیتابیس می گیره و توی لیست به ترتیب آی دیشون نشون می ده و وقتیروی یکی از آیتم ها کلیک شد وارد اکتیویتی مطالب می شیم توی اون اکتیویتی هم تنظیم شده که عکس و متن همون مطلب انتخاب شده رو از دیتابیس بگیره و نشون بده البته من می خوام همه این کارها در یک دیتابیس و یک لیبل انجام بشه
می شه دوستان راهنمایی کنند بسیار ممنون و سپاسگذار توضیحات بیش تری لازم بود می گم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.