jfareba 37 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من میخوام روی لیبل که کلیک میشه رنگش فونتش عوض بشه وبه علاقه مندی اضافه بشه میشه بگین همچین چیزی امکان داره؟ حالا لیبل نباشه هم اشکال نداره فقط میخوام با کلیک رنگ فونتش عوض بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ این شاید به دردت بخوره Sub Label4_Click Cur.Position = 0 Dim check As Int check = Cur.GetString("Fav") If check = 1 Then label4.color = corlors.rad ToastMessageShow("از علاقه مندی ها حذف شد!",False) Else Label4.Color = Colors.Black ToastMessageShow("به علاقه مندی ها اضافه شد",False) End Sub دیگه کدهای علاقمندی رو نذاشتم ،،،،، خودت اضافه اشون کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ الان شما در تغییر رنگ مشکل دارید یا در اضاغه کردن به علاقه مندی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ سلام چرا ک نشه علاقه مندی ها ک اصلا ی بحث جداس جستجوکنید اموزشاش هست توی انجمن واسه تغییر رنگ یک لیبل هم اول در ساب گلوبال : Private Label1 As Label سپس در ساب لیبل کلیک : Label1.Color = Colors.Red مثلا این رنگو قرمز میکنه و واسه تغییر فونت یک لیبل هم ابتدا در ساب گلوبال : Dim Font As TypeFace و در اکتیویتی کریت : Font = Typeface.LoadFromAssests("Esme Font.ttf") و در ساب لیبل کلیک فونت هم : Label1.Typeface = Font موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ به این صورت هم امکان پذیر هست Sub label1_Click If fav = 1 Then label1.Color = Colors.Red 'دستور اضافه کردن به علاقه مندی ToastMessageShow("به علاقه مندی اضافه شد",False) Else label1.Color = Colors.White 'دستور حدف کردن به علاقه مندی ToastMessageShow("از علاقه مندی حذف شد",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ ببخشید من فکر میکنم باید با دستور شرط بنویسم مثلا در حالت هادی سیاه هست وقتی روی متنش کلیک میشه بشه قرمز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ ببخشید من فکر میکنم باید با دستور شرط بنویسم مثلا در حالت هادی سیاه هست وقتی روی متنش کلیک میشه بشه قرمزدر ساب دکمه تغییر رنگ :If Label1.Color = Colors.Black Then Label1.Color = Colors.Red Else ToastMessageShow("Range Matn Siah Nist",True) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ در ساب دکمه تغییر رنگ : If Label1.Color = Colors.Black Then Label1.Color = Colors.Red Else ToastMessageShow("Range Matn Siah Nist",True) End If اینو امتحان کردم زیرش خط قرمز میکشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ زیر کجا خط میکشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jfareba 37
سلام من میخوام روی لیبل که کلیک میشه رنگش فونتش عوض بشه وبه علاقه مندی اضافه بشه
میشه بگین همچین چیزی امکان داره؟
حالا لیبل نباشه هم اشکال نداره فقط میخوام با کلیک رنگ فونتش عوض بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.