alireza22 9 ارسال شده در 15 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2015 سلام دوستان من نمیدونم این کد رو چه جوری ویرایش کنم که با کلیک روی اون به صفحه نظرات برنامم منتقل بشه Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_EDIT); intent.setData(Uri.parse("bazaar://details?id=" + PACKAGE_NAME)); intent.setPackage("com.farsitel.bazaar"); startActivity(intent); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 15 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2015 از کتابخانه ی اریا لایب استفاده کن کد ش هم اینه dim aria as arialib sub nazarbtn_click aria.NazarInCafebazaar("packege name") Endsub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2015 درود به این صورت هم میتونید : Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_EDIT,"bazaar://details?id=packageName") StartActivity(intent1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 15 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2015 دوست عزیز لطفا قبل از تاپیک زدن کمی سرچ کنید هم تبدیل شده این کد به بیسیک در انجمن موجود هست هم آموزش استفاده از کتابخانه ای که معرفی شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza22 9
سلام دوستان
من نمیدونم این کد رو چه جوری ویرایش کنم که با کلیک روی اون به صفحه نظرات برنامم منتقل بشه
Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_EDIT); intent.setData(Uri.parse("bazaar://details?id=" + PACKAGE_NAME)); intent.setPackage("com.farsitel.bazaar"); startActivity(intent);لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.