milad19 113 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ باسلام خدمت دوستان بزرگوار ببخشید من برای کافه بازار یه برنامه فرستادم که در اون برای تماس با ما از روش معروف ارسال پیامک ( ساخت تکست ویو و ایمیج ویو و دادن کد های زیر به برنامه Sub Globals Dim Sms As PhoneSms Sub ImageView1_Click Sms.Send("09999999999",EditText1.Text) استفاده کردم حال بازار پیام داده که "لطفاً دسترسی «ارسال پیامک ها» را به صورت Intent پیاده*سازی نمایید." دقیقا باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amardia 18 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ سلام و درود.به این صورت: Dim In As Intent Dim number = "0123456789" As String In.Initialize(In.ACTION_VIEW, "sms:" & number) In.PutExtra("sms_body", "this is the body") StartActivity(In) سلام خدمت جناب ایزدی عزیز ببخشید می تونید یه کم توضیحات مبسوط تری ارائه بدید و بگید اصلا. این intent چی هست و به چه کار میاد که بازار بهش گیر داده ؟ در مورد کدی که گذاشتید ، باید تو باتن بنویسیم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ سلام خدمت جناب ایزدی عزیز ببخشید می تونید یه کم توضیحات مبسوط تری ارائه بدید و بگید اصلا. این intent چی هست و به چه کار میاد که بازار بهش گیر داده ؟ در مورد کدی که گذاشتید ، باید تو باتن بنویسیم ؟ از طریق کتابخانه ی Phone میاییم SMS رو از طریق خود برنامه ارسال میکنیم ولی از طریق Intent میاییم از طریق Message خود گوشی SMS رو ارسال میکنیم. در این صورت این امکان رو به کاربر میده که مطمئن بشه متن پیام حاوی اطلاعات دیگه ای نیست و بدونه دقیقا چه متنی به چه شماره ای داره ارسال میشه ! در مورد سوال دومتون هم جواب بله است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سلام و درود. به این صورت: Dim In As Intent Dim number = "0123456789" As String In.Initialize(In.ACTION_VIEW, "sms:" & number) In.PutExtra("sms_body", "this is the body") StartActivity(In) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ ببخشید که مزاحم میشم مثل اینکه این بازار کلا مشکل پسنده من برنامم رو داخل ایران اپس قرار دادم http://www.iranapps.ir/app/biography.volyball اما بازار میگه باید امکان تغییر و تنظیم فونت برای هر قسمت وجود داشته باشه میشه لطفا راهنماییم بفرمایید که چطور این تنظیمات رو قرار بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ تو سایت آموزشش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ ممنون ولی قبل از اینکه سوال کنم سرچ کردم اما متاسفانه به نتیجه ای نرسیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ لینک تاپیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad19 113
باسلام خدمت دوستان بزرگوار
ببخشید من برای کافه بازار یه برنامه فرستادم که در اون برای تماس با ما از روش معروف ارسال پیامک ( ساخت تکست ویو و ایمیج ویو و دادن کد های زیر به برنامه
استفاده کردم
حال بازار پیام داده که "لطفاً دسترسی «ارسال پیامک ها» را به صورت Intent پیاده*سازی نمایید."
دقیقا باید چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.