fileman 328 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه من الان یه ویجت با service module ساختم ولی عناصر layout رو نمیشه به service اضافه کرد . این ویجت من یه باتن داره که میخوام وقتی روش کلیک شد کاری رو انجام بده ولی نمیشه اضافه اش کرد. چه کار کنم؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ کلا ویجت تو b4a خیلی محدوده و نمیشه مستقیم باتن و.. اورد ف کنم مثال از ویجت تو انجمن هست از همون ها استفاده کن در کل یکی از نقطه ضعفهای b4a همین ویجت که خیلی نمیشه روش مانور داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ کلا ویجت تو b4a خیلی محدوده و نمیشه مستقیم باتن و.. اورد ف کنم مثال از ویجت تو انجمن هست از همون ها استفاده کن در کل یکی از نقطه ضعفهای b4a همین ویجت که خیلی نمیشه روش مانور داد اون مثال ها رو کار کردم ولی هیچ کدوم فایده ای نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ فکر کنم با Tag و Sender بشه شما در Designer تگ Button رو Button1 قرار بدید ! بعد براش رویداد Click رو تعریف کنید . توی اون این طوری بنویسید : Dim b As Button b = Sender b.Text = "Success" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ تا اونجایی که من اطلاع دارم ، برای این که باتون و... هاتون رو بتونید باهاش توی سرویس کار بکنید باید از ورژن 2 بیسیک4اندروید استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ یعنی با ورژن های بالاتر امکان استفاده از باتن توی سرویس وجود نداره؟! مگه میشه؟ مگه داریم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/1147-%D9%88%DB%8C%D8%AC%D8%AA-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%86%D8%B1/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fileman 328
سلام به همه
من الان یه ویجت با service module ساختم ولی عناصر layout رو نمیشه به service اضافه کرد .
این ویجت من یه باتن داره که میخوام وقتی روش کلیک شد کاری رو انجام بده ولی نمیشه اضافه اش کرد. چه کار کنم؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.