Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام چطوری می تونم یه پنجره شناور بسازم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ توی سایت کامپیوتر دانشجو وجود داره البته فروشیه http://answercenter.org/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ شناور تو برنامه یا تو کل گوشی؟ اگر تو خود برنامه میخای بگو نمونه سورسشو برات بزارم اگرم تو کل گوشی میخای آموزشش تو قالب قبلی انجمن بود البته تو فروشگاهش اگر ضروریه به آقای ایزدی بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ شناور تو برنامه یا تو کل گوشی؟ اگر تو خود برنامه میخای بگو نمونه سورسشو برات بزارم اگرم تو کل گوشی میخای آموزشش تو قالب قبلی انجمن بود البته تو فروشگاهش اگر ضروریه به آقای ایزدی بگید تو کل گوشی! یکی به دادم برسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ به ایزدی زنگ بزن ایمیل یا خصوصی بفرست که دوباره تو فروشگاه بزاره این تنها راهته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadali98 21 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ میشه تو خود برنامه سورسش رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید پنجره شناور در خود برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadali98 21 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rjm1379 18 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ من فقط میخوام یه پنجره باز بشه و همه چیشو مانند یه اکتیویتی خودم درست کنم میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ من فقط میخوام یه پنجره باز بشه و همه چیشو مانند یه اکتیویتی خودم درست کنم میشه؟ یعنی چی؟ شما اگر اون آموزش رو ببینید می تونید هر چیزی که بخواید توی پنجره بگذارید... موفق تر باشـــــــــــــــــــــــید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ بنده سورس فرم شناور رو دارم ولي ظاهرا كتابخونه قديميه و داخل خود سورس پيوست نكردن.يكي كتابخونه جديدرو پيوست كنه تا بتونم سورس رو راه بندازم و توي انجمن بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
چطوری می تونم یه پنجره شناور بسازم ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.