coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان! یک سوال داشتم! فایل های mdb توسط کتاب خونه SQL خونده میشن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان! خیییلییی لنگم! واجبه! چحوری این رو به اون تبدیل کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ نمیدونم به دردت بخوره یا نه ولی خب نرم افزار خوبیه http://p30download.com/fa/entry/37073/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ درود خـــیــــر البته اگه توی گوگل جست و جو کنید Converter اش رو فکر کنم بتونید پیدا کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ درود خـــیــــر البته اگه توی گوگل جست و جو کنید Converter اش رو فکر کنم بتونید پیدا کنید آخه قبلا داهل نویکت البته نه premium یکی از انواع سیو کردن برای sqlite بود این mdb!ولی میگردم! ممنون! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان من دیشب کلی گشتم تو نت برای یه نرم افزار تبدیل این دو فرمت! و فهمیدم که این فرمت بانک ها اطلاعاتی اکسس هست! برای تبدیل db به mdb برنامه بود! اما بر عکسش فقط دو تا برنامه بود که اونا هم از یکی از تحریم شده ترین بخش های گوگل بود! یعنی Code.google.com !!! _______________ حالا خواهشمندم اگه کسی تونست چیزی پیدا کنه تو همین تاپیک برام پیوست کنه و یا لینک پیکوفایل بده! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ بله درسته ، mdb پسوند فایل های اکسس 2003 هست که تو 2007+ به پسوند accdb تغییر پیدا کرده . عموما Converter ها همیشه درست عمل نمی کنند. اگه برنامه نویسی تحت ویندوز بلد باشی ، میتونی خیلی راحت این کار تبدیل رو انجام بدی. مثلا تو #C خیلی راحت از این دیتابیس اکسس میخونی و Write میکنی تو SQL حالا با هر فرمتی (db,sqlite) . موفق باشید ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان الان کسی برنامه یا رهی برای تبدیل این ها نداره؟ اگه داشته باشه بهش دیتابیس فال میدم! یا شعر! به انتخاب خودش! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
coco 1,746
سلام دوستان!
یک سوال داشتم!
فایل های mdb توسط کتاب خونه SQL خونده میشن؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.