milad19 113 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سلام مجدد بابت راهنماییهای دوستان بسیار متشکرم ببخشید من میخوام button درست کنم که هنگام کلیک بر روش کاربر بتونه از تلفن خودش ایمیل ارسال کنه سرچ کردم به کدهایی مثل : Dim mail As Email mail.To.Add("[email protected]") mail.Subject = "subject" mail.Body = "Body" StartActivity(mail.GetIntent) ToastMessageShow("nmitune send kne dg :|", False) برخوردم اما متاسفانه هر کاری کردم به نتیجه نرسیدم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بهزاد میرزائی 36 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/25, 08:13:34، مهدی ایزدی گفته است : با این احتمالا مشکل حل بشه : سلام اقا مهدی حالا دیگه ایراد نمیگیره اما ایمیل هم ارسال نمیشه وقتی میخوام تست کنم میگه اشکال در ارسال پیام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ رو گوشی تست کردی یا ایمولاتور؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بهزاد میرزائی 36 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ در در 1393/09/06, 19:40:04، sepidpor گفته است : SMTP.StartTLSMode = True سلام به این خط کد ایراد میگیره میگه unknown member لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ روی ایمولاتور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ روی گوشی تست کنید درسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ دوست عزیز کتابخونه net رو اپدیت کنی درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepidpor 19 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ دیدم پست مربوط به ایمیله گفتم اینم اضافه کنم با این نمونه کد می تونی به مخاطب اجازه بدید متن دلخواه با موضوعی که می خواد رو براتون ایمیل کنه Sub Process_Globals Dim SMTP As SMTP End Sub Sub Globals Dim EditText1 As EditText Dim EditText2 As EditText Dim ersalshe As Button Dim Label1 As Label Dim Label2 As Label Dim su As StringUtils End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout ("ersalkardan") If FirstTime Then SMTP.Initialize("SMTP.Gmail.com",587, "[email protected]", "passwordGmail", "SMTP") SMTP.StartTLSMode = True End If Label1.Width = 94%x Label1.Left = 3%x Label1.Height = su.MeasureMultilineTextHeight(Label1, Label1.Text) Label1.Top = 2%y EditText1.Width = 60%x EditText1.Left= 3%x Label2.Width = 33%x Label2.Left = 64%x Label2.Top = Label1.Height + 3%y EditText1.top = Label1.Height + 3%y EditText2.Width = 94%x EditText2.Left = 3%x EditText2.Height = 100%y -Label1.Height - 7%y - EditText1.Height - ersalshe.Height EditText2.Top = Label1.Height + 4%y +EditText1.Height ersalshe.Top = Label1.Height + 6%y +EditText1.Height + EditText2.Height ersalshe.Width = 25%x ersalshe.Left = 40%x End Sub Sub SMTP_MessageSent(Success As Boolean) Log(Success) If Success Then ToastMessageShow("پیام با موفقیت ارسال شد", True) Else ToastMessageShow("پیام ارسال نشد لطفا به اینترنت وصل شوید", True) Log(LastException.Message) End If End Sub Sub ersalshe_Click If EditText1.Text.Length < 1 OR EditText2.Text.Length < 5 Then Msgbox ("لطفا فیلد ها را پر کنید","هشدار") Else SMTP.To.Add("[email protected]") SMTP.Subject = EditText1.Text SMTP.Body =EditText2.Text SMTP.Send End If End Sub تو این کد گفتم از ایمیل darokhanepezeshk به خودش بفرسته می تونید بگید به هر ایمیلی بفرسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ در 15 ساعت قبل، behimiri گفته است : سلام به این خط کد ایراد میگیره میگه unknown member در 8 ساعت قبل، mrshirdel گفته است : دوست عزیز کتابخونه net رو اپدیت کنی درست میشه با این احتمالا مشکل حل بشه : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad19 113
سلام مجدد بابت راهنماییهای دوستان بسیار متشکرم
ببخشید من میخوام button درست کنم که هنگام کلیک بر روش کاربر بتونه از تلفن خودش ایمیل ارسال کنه سرچ کردم به کدهایی مثل :
برخوردم اما متاسفانه هر کاری کردم به نتیجه نرسیدم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.