aloneboy7617 155 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان مبلغ تسویه این ماهتون رو بگید؟؟ و اینکه پول اومده حسابتون؟؟؟ مال خودم 136هزار تومن هنوز نریختن حساب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ آقا داخل سایت عدد زده در حال اجرا ولی تسویه انجام شده حسابتون رو چک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ من 85 هزار تومان,هنوزم نریختن :-( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadali98 21 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ من حساب ندارم وگرنه می گفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ 1.5m ، هنوز نریختن ... قبلا میریختن 23 ام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadali98 21 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اقا امین این پول یکماهتون بوده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ 90تومن هنوز نریختن ، فردا واریز میشه دیگه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ من هنوز تبیلغات نزدم تو برنامه ها. راستش مرددم بزنم یا نه یه بار ریختم تو یکی از برنامه ها، عمل نکرد!! کلا بنر تست خود عدد رو میزد. حتی چندباز مانیفیست رو پاک کردم و دستی نوشتم ولی نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ من هنوز تبیلغات نزدم تو برنامه ها. راستش مرددم بزنم یا نه یه بار ریختم تو یکی از برنامه ها، عمل نکرد!! کلا بنر تست خود عدد رو میزد. حتی چندباز مانیفیست رو پاک کردم و دستی نوشتم ولی نشدخب برادر باید تست مود رو false میکردی از تو manifest ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ زدم داداش. چندین بار زدم. حتی ورژن برنامه رو تغییردادم و با چندین گوشی تست زدم. ریختم تو بازار رو گوشی کاربرها هم اعلام کردن تبلیغات رو تسته . فقط اون برنامه اونجوری بود. نمیدونم ایراد از کتابخونه ها بود یا چیز دیگه ای. میدونی چرا میسوزم؟ چون ظرف 48 ساعت 5000 دانلود داشت. حذف کردم. یعنی لج کردم حذفیدمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اقا امین این پول یکماهتون بوده؟ آره واسه این ماه بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ زدم داداش. چندین بار زدم. حتی ورژن برنامه رو تغییردادم و با چندین گوشی تست زدم. ریختم تو بازار رو گوشی کاربرها هم اعلام کردن تبلیغات رو تسته . فقط اون برنامه اونجوری بود. نمیدونم ایراد از کتابخونه ها بود یا چیز دیگه ای. میدونی چرا میسوزم؟ چون ظرف 48 ساعت 5000 دانلود داشت. حذف کردم. یعنی لج کردم حذفیدمش نسخه بیسیک تو ببر بالا مثلا نسخه 5 حل میشه من هم یه همچی مشکلی داشتم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ داداشای گل، موضوع تایپک چیزه دیگه ایه، اگه سوال خاصی دارید، یه تاپیک بزنید تا محمد بابائی عزیز هم به جوابش برسه تاپیک رو بزنید تا پست های اضافه این تایپک هم پاک بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اقا یه سوال که در این رابطه هستش میخوام بپرسم من تا الان وقت نکردم برای بازار آپ بفرستم اگه من یه برنامه کاربردی بنویسم که با تبلیغات عدد هستش چنتا کلیک = چند تومن؟ مثلا هر 100 تا کلیک = ؟ اگه اصلا کلیک نشه بازم پول میده؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ 950 هزار تومن هنوز تسویه نشده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ 950 هزار تومن هنوز تسویه نشده شما از یک برنامه همچین پولی درآمد دارین یا از کل تبلیغاتی که در برنامه هاتون انجام دادین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadali98 21 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز از کل برنامه هاشون هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ من تابحال تجربه بازار و عددو نداشتم. ایشاالله دست به کار میشیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اقا یه سوال که در این رابطه هستش میخوام بپرسم من تا الان وقت نکردم برای بازار آپ بفرستم اگه من یه برنامه کاربردی بنویسم که با تبلیغات عدد هستش چنتا کلیک = چند تومن؟ مثلا هر 100 تا کلیک = ؟ اگه اصلا کلیک نشه بازم پول میده؟ با تشکر دوست عزیز این به تبلیغ دهنده بستگی داره که قیمت هر کلیک تبلیغشو چقدر بذاره. بنابراین برای هرتبلیغ متغیر هست و نمیشه دقیق گفت قیمت هر کلیک چقدره. وقتی هم که کسی در برنامه ی شما روی تبلیغات کلیک نکنه هیچ پولی به حساب عدد شما واریز نمیشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid1377 44 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ این ماه 230 هزار و هنوز نریختن ولی ماه های قبل بهتر بود نزدیک 500 هزار تومان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سلام شما تو چند تا از برنامه هاتون مگه تبلیغ عدد گزاشتین که ماهانه 1 میل کار میکنید؟ بابا کوتاه بیاین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
سلام دوستان
مبلغ تسویه این ماهتون رو بگید؟؟
و اینکه پول اومده حسابتون؟؟؟
مال خودم 136هزار تومن هنوز نریختن حساب
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
21 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.