Mickket 32 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطور میشه با کلیک روی یک imageview اونو تو مسیر دلخواه ذخیره کرد؟ میخوام imageview از فایل های خود برنامه برداشته بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اگر میخوای با باتون بزن راحتتره : اولش مسیر رو بساز : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("layout1") If File.Exists(File.DirRootExternal ,"/vistawall/")=False Then File.MakeDir (File.DirRootExternal ,"vistawall") End If End Sub که تو اینجا برای من پوشه ویستا موبالیه بعدش بگو : Sub savebtn_Click If File.ExternalWritable =True Then File.Copy(File.DirAssets ,"a.jpg",File.DirRootExternal ,"/vistawall/"&"vistawall"&"a.jpg") Msgbox("ذخیره شد"," عکس") End If End Sub من تا این حد بلدم اگر واسه یه عکسه فقط . اگر هم گالری عکسه (چندتا عکس تو یه ایمیج ویو) بگو تا راهنمایت کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mickket 32
سلام دوستان
چطور میشه با کلیک روی یک imageview اونو تو مسیر دلخواه ذخیره کرد؟
میخوام imageview از فایل های خود برنامه برداشته بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.