حمید زارع 331 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام توی یه برنامه دیدم که تبلیغات عدد مابین پنلهای مولتی پنلش بود و با پنلها اسکرول میشد شایدم اشتیباه میکنم اگه میشه شما ببینید و بررسی کنید برنامه "خرکیف" در بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/5285-آموزش-ساخت-تبليغات-عدد-داخل-پنل/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز اگه بررسی میکردین پیدا میشد! چند وقت پیش گذشته بودن! به نام : « قرار دادن تبلیغات عدد در پنل» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ کجا ؟ توی انجمن منظورتونه ؟ چند تا تاپیک هست که به نتیجه ای نرسیده آخرش ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ آموزش جالبی بود ممنون یعنی در واقع با این روش تبلیغات پنل رو ملاک قرار میده و هر جا ما پنل رو قرار بدیم تبلیغت هم توشه درست متوجه شدم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
توی یه برنامه دیدم که تبلیغات عدد مابین پنلهای مولتی پنلش بود و با پنلها اسکرول میشد
شایدم اشتیباه میکنم
اگه میشه شما ببینید و بررسی کنید
برنامه "خرکیف" در بازار
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.