ali-asadi 22 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ سلام من تازه شروع کردم میشه بپرسم کلید # در بیسیک چطور زده میشه؟؟ کد من Dim p As PhoneCalls StartActivity(p.Call("*140*1#")) حالا مشکل اینه که فقط *140*1 رو شماره گیری میکنه و # رو نادیده میگیره راه حلی هست؟؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ عاغا دکمه تشکر رو پیدا نکردم ممنون دکمه سبز که روش پسندیدم نوشته شده دکمه تشکر هست : پسندیدم (while(alive لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ سلام با دستور replace باید هشتگ رو با کد مورد قبول اندروید تعویض کنی Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Call("*#123#") End Sub Sub Call(Command As String) Dim i As Intenti.Initialize(i.ACTION_CALL, "tel:" & Command.Replace("#", "%23"))StartActivity(i) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali-asadi 22 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ عاغا دکمه تشکر رو پیدا نکردم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali-asadi 22
سلام
من تازه شروع کردم
میشه بپرسم کلید # در بیسیک چطور زده میشه؟؟
کد من
حالا مشکل اینه که فقط *140*1 رو شماره گیری میکنه و # رو نادیده میگیره
راه حلی هست؟؟ ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.