jfareba 37 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سلام میشه کد باتون اشتراک گذاری برای غکس رو بدین؟ واینکه چه کتابخونه ای میخواد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سلام لطفا یکم جست و جو کنید خوب :|واسه اشتراک گذاری عکس میتونید از کتابخانه استاد شاهدی استفاده کنیدابتدا کتابخانه AriaLib رو فعال کنیدسپس در ساب دکمه اشتراک عکس : Dim AriaLib1 As AriaLib StartActivity(AriaLib1.SharePic(File.Combine(File.DirRootExternal,"نام فایل عکس"),"Subject")) موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ شمارو ارجا میدم به تایپیک زیر http://answercenter.ir/topic/4690-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%85-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-arialib/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ ممنونم ببخشید من با جستجو مشکل دارم هرچی سرچ میکنم مینویسه یافت نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jfareba 37
سلام میشه کد باتون اشتراک گذاری برای غکس رو بدین؟
واینکه چه کتابخونه ای میخواد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.