arash127 488 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 سلام همگی من به فکرم رسید یه برنامه قوی خبری با موضوع خاص بسازم این جور برنامه ها مرگ ندارند و همیشه پول در میارند ولی رسیدگی میخواد حالا یه همکار میخوام که تنها نباشم . توجه کرده باشید تمام برنامه های خبری خوب بازار متریال هستن من خودم میتونم کد نویسی سرور و خود اپلیکیش را بکنم ولی اصلا رابطه ی خوب با گرافیک ندارم خخخخخ کسی هست متریال بلد باشه یا اگه اموزش بهش داده شد این قدر بلد باشه که دو روزه راه بیفته ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 من میتونم کمکت کنم ولی در حال حاظر اصلا وقت ندارم... متریال هم میتونم پیاده سازی کنم با appcopat ولی فعلا وقت ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 16 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 من میتونم کمکت کنم ولی در حال حاظر اصلا وقت ندارم... متریال هم میتونم پیاده سازی کنم با appcopat ولی فعلا وقت ندارم داداش کی برنامه نویسا وقت داشتن خخخخخ همه همیشه چند تا پروژه دارند با هم میسازند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.