abbas2142 557 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام من می خواستم واسه برنامه ام اگه بشه فرمان صوتی بذارم و بگم اگه کاربر مثلا گفت سلام یه مسیج باکس بده یا یه دکمه اون دستوری که بهش دادم رو فعال کنه !!! می شه ؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ با کتابخونه tts میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ دروووووود میتونید از سرویس گوگل Voice هم استفاده کنید ک بنده طرز ارسال پیامک باهاشو تو انجمن گذاشتم ابتدا کتابخانه Phone رو فعال کنید . بعدش در Sub Process Global : Dim vr As VoiceRecognition حال میایم ی String یا رشته میذاریم ک متنو بریزه اونتو در Sub Globals : Dim e As String ودر قسمت اکتیویتی کریت مینویسیم : vr.Initialize("vr") If vr.IsSupported = False Then ToastMessageShow("گوشی شما از برنامه پشتیبانی نمی کند !" , False) ExitApplication Else If vr.IsSupported = True Then vr.Language = "fa" vr.Prompt = "فرمان صوتی" End If و در اخرهم ساب vr_result رو ایجاد میکنیم تا متن مورد نظرو بریزه توی رشته یا String و اونو توی مسیج باکس نمایش بده : Sub vr_Result (Success As Boolean, Texts As List) If Success = True Then e.text = Texts.Get(0) MsgBox(e,"فرمان صوتی") Else ToastMessageShow("لطفا دوباره امتحان کنید" , False) End If End Sub موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ من می خوام آفلاین باشه این گوگل Voice ،،، افلاین هستش ؟؟؟؟ من می خوام بگم مثلا وقتی کاربر گفت پخش یا سلام یه کاری انجام بده ،،، فارسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ من می خوام آفلاین باشه این گوگل Voice ،،، افلاین هستش ؟؟؟؟ من می خوام بگم مثلا وقتی کاربر گفت پخش یا سلام یه کاری انجام بده ،،، فارسی خیر گوگل وویس انلاینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ بیا بالا ،،، کسی هست ؟؟؟؟ روش آفلاین فرمان صوتی رو بدونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ خوب روش آفلاین وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abbas2142 557
با سلام
من می خواستم واسه برنامه ام اگه بشه فرمان صوتی بذارم و بگم اگه کاربر مثلا گفت سلام یه مسیج باکس بده یا یه دکمه اون دستوری که بهش دادم رو فعال کنه !!!
می شه ؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.