peymanparkour 10 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ سلام چطور میتونم از دیگر module ها به چیزی (مثلا متغیر موزیک) تو Process_Globals که تو main تعریف کردم دسترسی پیدا کنم آخه وقتی تو اکتیویتی های دیگر music رو مینویسم قرمزه و ناشناخته است ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ باید اول مدول رو معرفی کنی بد از نقطه تمام مواردی که تو مدول مورد نظر هس رو برات میارهو میتونی معرفی کنی main.music لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اول باید متغیر اصطلاحا گلوبال تعریف کنی یعنی توی این ساب باید متغیرت تعریف شه. Sub Process_Globals بعدش همون طوذ که دوست عزیزمون تو پست بالایی گفتن بهش دسترسی داری. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
peymanparkour 10
سلام
چطور میتونم از دیگر module ها به چیزی (مثلا متغیر موزیک) تو Process_Globals که تو main تعریف کردم دسترسی پیدا کنم
آخه وقتی تو اکتیویتی های دیگر music رو مینویسم قرمزه و ناشناخته است
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.