majid08 266 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من این برنامه رو ساختم میخام بدونم ایا بازار قبولش میکنه یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammadi 18 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ آقا سورس این برنامتونو هم میفروشید؟ راهنمایی میکنید برای نوشتن اینجور برنامه باید چیکار کرد؟ ببخشید اینجا پی ام میدم پی وی نمیتونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ آقا سورس این برنامتونو هم میفروشید؟ راهنمایی میکنید برای نوشتن اینجور برنامه باید چیکار کرد؟ ببخشید اینجا پی ام میدم پی وی نمیتونم برای سورس و راهنمایی ای دی تلگرام من رو اد کنید و پیام بدین b4shopir در خدمتیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من این برنامه رو ساختم میخام بدونم ایا بازار قبولش میکنه یا نه؟ photo_2015-08-17_14-52-46.jpgphoto_2015-08-17_14-52-39.jpg اگه اهنگا مجاز باشه بنظرم بازار قبول کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ به احتمال زیاد قبول نمی کنه چون که حقوق خواننده ها زیر پا گذاشته می شه و بر خلافکپی رایت هست شما آهنگ ها رو به طور رایگان دانلود کردی ورایگان داری میدی این خلاف هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.