مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 4 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2016 اگر وقت ندارید من همین آموزش کوچولو رو بسازم سلام شما اموزش رو بسازید، من فعلا وقت نمیکنم ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsangin 4 ارسال شده در 17 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2016 perimg.SetTopAndBottom(370,99%y)perimg.SetLeftAndRight(0,20%x)savebtn.SetTopAndBottom(370,99%y)savebtn.SetLeftAndRight(63,40%x)sharebtn.SetTopAndBottom(370,99%y)sharebtn.SetLeftAndRight(130,60%x)setwall.SetTopAndBottom(370,99%y)setwall.SetLeftAndRight(189,80%x)nexpng.SetTopAndBottom(370,99%y) کد های اسگریپتم خراب میدم نمیدونم چرا میشه کداشو بگید؟ این کدا خراب نشون میده nexpng.SetLeftAndRight(255,99%x) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsangin 4 ارسال شده در 17 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2016 میشه کدا اسکریپتش بدید لاقل من توش مشکل دارم ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsangin 4 ارسال شده در 18 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2016 کد اسکریپت ساخت گالری میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsangin 4 ارسال شده در 18 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2016 Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 19 آبان، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2016 داداش چرا اینقدر اسپم میدی اونم تو پستی که ربطی به اسکریپت نداره؟ کد اسکریپت خراب نمیشه که. اشتباه داری میزنی کد رو اینجوری مینویسن تو اسکریپت : 1 . اسم شی : label 1 2. بعد اسم شی مقطه : . 3. بعد نوع مقدار دهی مثلا این برای فاصله از چپ و راسته: SetLeftAndRight 4. بعدش پرانتز باز میکنی و مقدار عددی + درصد + x یا y . اگر افقی باشه ایکس اگر عمودی باشه ایگرگ !! (همون وای) مثالش هم میشه این : شما کدها رو بررسی کن یه جایی اشتباه کردین. ترتیب بصورت بالاست. تو کد بالا من باتون 4 رو از چپ بیست تا دور کردم و از راست هم بیستا فاصله داره. و همچنین از بالا 66 مقدار فاصله داره و از پایین 24 تا. میشه عکس پایین : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M one star 0 ارسال شده در 16 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2017 سلام ببخشید من تو دادن آدرس مشکل پیداکردن وقتی رو باتن اشتراک می زنم این ارور برام میاد چه کارکنم؟ Java.io.filenotfondexception:/storage/sdcard/vistawall/vistawallz0.jpg:open failed:enoent(no souch file or directory) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.