shahriar 408 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام و درود فراوان من هرچی سرچ کردم چیزی تو انجمن پیدا نکردم براهمین تایپیک کردم من میخوام عدد توی یک متغییر از نوع استرینگ ( رشته ای ) رو برای تغییرات یا مقایسه به عددی تبلیل کنم این کار رو توی ویژیال بیسیک با استفاده از : val(x) 'x همون متغییر هستش انجام میدم تو بیسک نمبدونم چه جوری باید انجام بدم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ یکی از ویژگی های خوب B4A همین Automatic Casting اش هست . مثل VB 6 شما نیاز به استفاده از توابع Val , Str ندارید ! مثال : Dim x as int x=5 Dim s as string s = (x+1) & (x+2) ' s ="67" Dim s as string s = "120" dim x as int x = s ' x=120 موفق باشید./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ کافیه متغیر رشته ای رو مساوی متغیر عددی بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ dim S as String="1234567890" dim I as Int if isnumber(S)=true then I=S End if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
با سلام و درود فراوان
من هرچی سرچ کردم چیزی تو انجمن پیدا نکردم براهمین تایپیک کردم
من میخوام عدد توی یک متغییر از نوع استرینگ ( رشته ای ) رو برای تغییرات یا مقایسه به عددی تبلیل کنم
این کار رو توی ویژیال بیسیک با استفاده از :
انجام میدم
تو بیسک نمبدونم چه جوری باید انجام بدم
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.