sganji 678 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ ماشا الله بچه ها فعالن و خیلی سوال پرسیدن منم چنتا سوال میپرسم! موقع کد زدن دقیقا چیکار می کنی؟!(آهنگ گوش میدی؟ فیلم میبینی؟!!!) وقتی ناراحتی چیکار می کنی؟ وقتی خوشحالی چیکار می کنی؟ 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ خب پژمان جان سعی کردم صندلی رو داغ کنم 1-چرا برنامه نویسی ؟؟دلیل انتخابت 2-از برنامه نویسی خوشحالی؟؟ 3- بهترین اتفاق توی زندگیت 4- بدترین اتفاق توی زندگیت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ 1- سخت ترین برنامه ای که نوشتی 2- راحترین برنامه ای که نوشتی 3- شغل پدرت چیه 4-چندتا خواهر برادرید 5- چندیمین بچه ای 6- عضو بسیج هستی (اگر نیستی بگو برات کارت فعال صادر کنم ) 7- به چه جاهای مسافرت نکردی و کجاها دوست داری بری 8-سیستممت چیه (با مشخصات کامل ) 9- به چه ورزشی علاقه داری 10-وقتی جای تو کدزنی گیر میکنی وحتی تو انجمن هم به نتیجه نمیرسی چه کاری میکنی 11-به چه فیلمی علاقه داری ف کنم بخای جواب همه سوالو رو بدی 1کامل باید بشینی تایپ کنی 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ آقا سلام دوباره. من نمیدونم چی بگم بخدا شرمنده همه هستم ، شاید بعضی دوستان بدونن اینترنت مخابرات استان گیلان کلا امروز قطع شده بود نبودم. ولی گفتم جبران میکنم و همه سوالات رو توی یه پاسخ جواب میدم. بازم شرمنده. تصمیم به ازدواج داری؟ نه اصلا. اگه اره، کسی رو هم زیر سر داری؟ زیر سر دارم ولی نه. 1- بیوگرافی کامل خودت رو بگو: اسم - فامیل - تاریخ تولد - محل تولد - محل زندگی پژمان - نیکروان - 1376/5/9 - فومن - فومن 2- دوست داشتی اسمت چی بود؟ ارسلان 3- وقتی خودت رو توی آینه میبینی چه حسی داری؟ بعضی وقتا خوشم میاد ، بعضی وقتا حالم ازم بهم میخوره. 4- اگه 10 میلیارد داشتی باهاش چه کارایی میکردی؟ به منم پول قرض میدادی؟ بخدا هرکسی که ازم درخواست کمک میکرد کمک میکردم. یعنی 10میلیارد که هیچی هرچقد داشته باشم به همه پول میدم. - قرض نمیدادم ، میدادم واسه خودتون. 5- دوست داری جای کدوم شخصیت کارتونی باشی؟ میکی موز چطوره؟ یا مثلا گوریل انگوری باب اسفنجی - خوشم نمیاد از میکی موز 6- بزرگترین دروغ و آخرین دروغی که گفتی چی و کی بوده؟ دروغ بزرگی تاحالا نگفتم - یادم نمیاد واقعا ،کلا دروغ نمیگم زیاد. 7- آشپزی بلدی؟ چه غذاهایی رو بلدی درست کنی؟ اصلا ، هیچی حتی نیمرو 8- سه تا از بهترین اتفاق های زندگیت حل شدن یکی از مشکلاتم ، لپ تاپ گرفتنم ، اینترنت گرفتم 9- اشتباهی که هرگز تکرار نمیکنی ؟ با بعضیا رفیق نمیشدم. 10- یک سری کلمه میگم . با تک تک این کلمات اولین جمله ای که به ذهنت اومد رو بگو : باشه 10-1 : مهدی ایزدی بیسیک4اندروید 10-2 : دنپایی زنبور رو کشتم 10-3 : خروس قوقولی قوقول 10-4: کوکب خانوم سریال تلویزیونی 10-5 : المنت ماشین دنده 10-6 : مشتق دوم زبان فارسی 10-7 : هیپوتالاموس قرصه ؟ 10-8 : مادر عشقم درآخر ممنون بابت سوالا واقعا هرچی به ذهنم رسید ج دادم. منم شروع می کنم! بفرما1 - اولین برنامه ای نوشتید چی بود ؟ برای اندروید؟ بازی با نور - کامپیوتر انلاین کردن ایدی نیمبار 2 - دوست دارید چه ماشینی داشته باشید ؟ 206 عاشقشم 3 - کدوم زبان برنامه نویسی رو بیش تر دوست دارید ؟ وی بی دات نت ، بیسیک4اندروید - جاوا اسکریپت 4 - چه نسخه از ویندوز رو دوست دارید ؟ 7 ، ولی تازگیا 10 دوستان کار دارم باید برم.. برو مرسی وقتی برگردم 50 تا سوال می پرسم یاعلی به نام خدا پژمان مطمئنی که اماده ای دیگه ؟ بله بله. خب بریم تو کارش چه رشته ای میخونی ؟ کامپیوتر چه آینده شغلی واسه خودت تصور میکنی ؟ شرکت برنامه نویسی - پلیس فتا چی شد که علاقمند برنامه نویسی شدی ؟ پدر نیمبار بسوزه تا حالا عاشق شدی ؟ فقط نگو که عاشق من شدی که قصد ازداج ندارم میخوام ادامه تحصیل بدم آره بدجور.... از خودت بگو چه روحیات و اخلاقیاتی داری ( صادقانه ها ).از چه جور ادمایی خوشت میاد ؟ ایا از من خوشت میاد ( جدای از سوال 4 ) ؟ بقول بقیه من مهربونم خیلی هم دلسوزم ، عاشق کمک کردن هستم از هر لحاظ - آدمایی که ادعا نداشته باشن و آروم باشن و عاقل - بخدا واقعا میگم از تو خیلی خوشم میاد و همه جا تعریفتو میکنم. تو ماهییییی ماه ... خودتم میدونی. مشخصات لپ تاپ یا پی سی خونگیت چیه ؟ لپ تاپ دارم - رم 4 - Cor i3 - هارد 500 - گرافیک 1 الان دلت هوای کیو کرده ؟ داداشم که سربازیه. کی از پشت لباستو میبنده ؟ خودم ای بابا مهدی هم گفته 8 تا یپرسین شد 9 تا خخخ توی انجمن از کی بدت میاد نمیتونم بگم ولی کسایی هستن که ازشون دلخورم نظرت در مورد یارانه ها چیه ؟ خیلی ها از همین یارانه نون میخورن. مدل گوشیت چیه ال جی اندروید 2.3.6 خواستت از من چیه هیچی عزیزم تو ماهی. نظر کلی در مورد انجمن ( نظر شخصی و واقعیتو بگو ) خیلی عالیه واقعا من که خوشم میاد ، ولی بعضی از دوستان گل با کابرا تند میرن... دوست داشتی الان پیشت کی باشه ؟ هیچکس هرکی حرف بزنه گوشی رو پرت میکنم شانس اوردی امروز ذهنم یاری نمیده سوالای بیشتری بپرسم :دی ای بابا در اخر موفق باشی پژمان جان مرسی نفسم. .. ... حالا رند شد 13 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سلام پژمان عزیزم سلام 1- تاحالا به من دروغ گفتی؟(راستشو بگو) آره واقعا گفتم ،ولی صلاح دیدم که گفتم. 2- وقتی صدای خودتو میشنوی چجوری میشی؟ اول خوشم نمیومد ولی الان اینقد دیگه شنیدم عادی شده واسم. ولی درکل به اون پخش کننده صدا بستگی داره 3- از اینکه بامایی خوشحالی؟ آره خیلی واقعا 4- چی دوس داری تولدت برات بگیرم گوشی 5- چن بار پشت سر من حرف زدی؟ من راستشو میگم ، یک بار. 6-دوست داشتی چه رشته ای باشی؟ همین که هستم راضی ام 7- تاحالا عاشق شدی؟(بگو آستین بالا بزنیم) ارهههههه به همینا جواب بده بقیه سوالا رو توی تی اس میپرسم خصوصیه باشD بچه ها ببخشید همه سوالا در مورد خودم بودا (دیگه بهترین فرصت همین بود ) فعلا که برقشون رفته نت نداره برق که هیچی ، کل نت گیلان قطع شد امیدوارم زودتر به سوالا ت من جواب بده پژمان دیگه خییلییی سرت شلوغ شد! تا شب باید جواب بدی! ۱- تو زندگیت کیو بیشتر ار همه دوست داری؟ مادرم رو. ۲- دوست داری چه گوشی ای بخری؟ زیاد به گوشی اهمیت نمیدم ، فقط اندروید باشه کافیه ۳- از کی خییلیی بدت میاد؟؟ یه رفیق دارم ازش بدم میاد... (یعنی بد شد) ۴- چه غذایی رو دوست داری؟ قرمه سبزی ۵- دوست داری شغل دولتی داشته باشییا آزاد و یا ...؟ ازاد نه ، دولتی یا خصوصی باشه و باهدف... ۶- پرسپولیسی هستی یا اسدقلالی؟ پرسپولیس سلام پژمان جان بهترین کسی که تا حالا بش اعتماد داشتی کی بوده ؟ (جنسیت و اسم) داداشم ، پویا نیکروان به چه شهرهایی علاقه داری ؟ رشت ، تهران در چه سنی میخوای ازدواج کنی ؟ 26 ، 27... چندتا بچه دوست داری داشته باشی ؟ یه دختر ، یه پسر :_D هه هه هه و... پژمان جون داداش، قَسَمت میدم به ما رسید سلویسمون نکنیا...... خب خب !!!! 1-چند تا دندون داری، مسواک میزنی عایا؟ همشو دارم ، آره حتما. 2-تک فرزندی؟ اگه نه چند تا خواهر برادر داری؟ فقط یه داداش بزرگتر دارم 3-معدل کلاس اول دبیرستانت چند شد؟ اول دبیرستان که دوستام داغونم کردن خیلی بد شد فکر کنم 14 4- روسری تا حالا سرت کردی؟ کلا تا حالا نقش دختر بازی کردی؟ آره کردم ، آره 14 ، 15 سالم بود زیاااد... 5- وقتی میخوای بری بیرون از خونه ، همینجوری سرتو میندازی پایین میری (مثه من !!!!) یا یه ربع جلو آینه ای؟ حتی تا دم نونوایی هم بخوام برم 15دقیقه جلوی آینه... 6- تا حالا تو خونه تون گند زدی؟ اگه اره چی؟ چه تلفاتی داده؟ نه ، نه ،نه... 7-تا حالا چک خوردی از کسی؟ چرا، تو دعوا بوده یا زدن صفا کنن آره خوردم دعوا نه... شوخی بود 8- فُش مورد علاقه ات چیه؟ (من به شخصه با کصااااااااااااا....ط خیلی حال میکنم!!!!!!!!) دیوونه ، کسااااااااافت ، آشغاااااال 9- میخوای درباره من حرف بزنی چجوری بهم اشاره میکنی؟ شهاب، این شهابه، این ، ای ، ا ، ...... ،؟ شهاب آدم پر ذوقیه... 10- چند کیلویی ؟ قدت چه قده؟ صرفا میخوام برای فروش!!!!××××!!!! 58کیلو ، قدم نمیدونم ولی قد بندم 11- لباساتو خودت میشوری؟ نه اصلا 12-تو کارای دیگه هم موفقی؟ یا فقط برنامه نویسیه!!!!؟؟؟؟ برنامه نویسی نه... پلیس فتا علاقه مندم . ولی کلا اره برنامه نویسی 14- بدترین روزت تو انجمن کی بوده، چرا؟؟؟؟ همین امروز ، چون اینترنت گیلان قطع شد ، شرمنده همه شدم که دیر اومدم 15- اهل کتاب هستی؟ چند ساعت در روز میخونی عایا؟ کتاب های علمی دوست دارم. کتاب کم میخونم ، ولی داشته باشم میخونم. 16- خندوانه یعنی......؟ ترویج فرهنگ ایرانیان... 17-همه برای خندوانه ............ خندوانه برای شما 18- از وقتی خندوانه........ شروع شد ، خیلی ها با فرهنگ و خوشرو شدند. جواب میدی تا نیومدم براااااات!!!! ج دادم خب قربااااانت فداااااات ستاره بچینی روی صندلی داغ بشینی بازخواست بشی خونتو تو شیشه کنیم!!! جواب بدی!!! بوس بوس خدافظ......................... مررررررسییییییی خدافظ یا علی شروع کنیم 1- حاضری یارانه ات رو به من بدی ؟؟؟؟؟؟؟ من یارانه ام رو خودم نمیگیرم 2- اگه رئیس جمهور شدی ، به مهدی ایزدی پست و مقام می دی ؟؟؟؟؟؟ چی ؟؟؟؟ آره میدادم ، ولی زیاد از پست های دولتی خبر ندارم که چی داره 3- توی حموم آواز می خونی ؟؟؟؟؟؟؟ چی ؟؟؟؟ خییییلی .. مجید خراطها 4- از سوسک می ترسی ؟؟؟؟؟؟ چی ؟؟؟؟؟ نه این دیگه چی نداشت !!!!! نمیترسم ، بدم میاد چرته اهههههههه 5- فرض کن توی خونه تنهایی و برقا رفتن ناگهان صدا ... ( گلاب به روت باد معده با صدای بلند) بیاد ، چی کار می کنی ؟؟؟؟ می خندی یا فرار می کنی ؟؟؟؟ میترسم ولی خندم میگیره ، میگردم دنبال اون صدا. 6- طرفدار کدوم هستی !!! پرسپولیس یا پرسپولیس ؟؟؟؟؟؟ قرمزته 7- توی اون مسابقه ماشین حساب به کدوم برنامه رای دادی ؟؟؟؟؟؟ راستش اصلا نتونستم بیام ، چون نت نداشتم پژِی با تو خیلی کار دارم :دی باشه سوالام رو دقیق مو به مو جواب بده اسم ؟ اسم شناسنامم : حسین ، ولی پژمانه... فامیل ؟ نیکروان برنامه های کافه بازارت رو نام ببر ؟ فعلا: آژیر شارژر ، مدیریت فایل های واتس اپ ، آنی بلاگ ، رینگتون مجید خراطها ، تلفظ آنلاین انگلیسی ، رادیو تالشی چرا اومدی تا کار برنامه نویسی ؟ دوست دارم کلا چیزی خلق کنم چرا بنر من رو توی سایت پژی نت نمیزاری ؟ بخدا وقت نداشتم یادم میرفت اون برنامه ای که گفتم چرا درست نمیکنی ؟ وقت نیست و سودی نداره واسم که وقت بذارم فعلا اینا رو ج بده تا بعد بیشتر داغن کنم 11 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سلام. من هم به نوبه خودم از همه دوستان تشکر میکنم، مخصوصا از مدیریت انجمن، کاربرها، دوستانی که فقط بلدن تو انجمن پرسه بزنن و کد کپی کنن، خانواده رجبی ، شهرداری منطقه سه، اداره برق و ... سلام 1 - بیشترین درآمد از برنامه نویسی؟ کلا نمیدونم ... شاید 2میلیون یا کمتر :| 2- الان دقیقا چقدر تو جیبته؟ 11500تومن. 3- زمستونها پشه ها کجا میرن؟ توی درختا میخوابن فکر کنم 4- خنده دار ترین سوال برنامه نویسی که ازت شده؟ داداش میخوام یه برنامه هک وای فای بسازم؟ از کجا شروع کنم ، ولی زیاد بلد نیستم برنامه نویسی من برم قرصهامو بخورم برو سلام آقا پژمان چقدر سوال باید جواب بدیا خدا بدادت برسه سلام الان دارم میترکم... 1. خوشبختی یعنی؟ ذوق داشتن... خوب بودن... کار خوب کردن ، مسلمان بودن. چیزی ذهنم نمیاد ولی کلا کار خوب داشتن و خانواده خوب داشتن 2. یه جمله زیبا بگو! کسی که *واقعا* بزرگه هیچوقت ادعا نداره. 3. خوشبختی رو توی چی میبینی! از خودم راضی باشم... یعنی کسیو دلخور نکنم و به همه کمک کنم 4. بزرگترين درسي كه در زندگيت گرفتي چي بوده؟! کمک کردن 5. در حال حاضر اصلیترین مشغلت چیه؟! مشغله ای ندارم ، فقط همین برنامه نویسی ، و یکمی کارای سپاه 6. اگه قرار باشه یکی از آرزوهات برآورده بشه چی درخواست میکنی ؟! کل زبان های برنامه نویسی جهان رو فول بشم 7. اگه قدرت داشته باشی که هرکاری کنی . اولین کاری که انجام میدی چیه ؟؟!!! همه رو خوشبخت میکنم 8. به چه کسی مدیونی ؟؟؟!!! فکر نکنم به کسی مدیون باشم... 9. کدوم یکی از سوالاتی که من کردمو بیشتر دوست داشتی.؟ یه جمله زیبا بگو! سلام خیلی ازت سوال کردن دیگه دلم نیومد هشت تا بپرسم فقط یک سوال 1 - چقدر در روز به یاد امام زمان (عج) هستی؟ سلام ، خیلی از ته دل ... موقعی که مشکل دارم ، پیش امام زمان قول میدم که اینکارو میکنم ، درعوض تو از خدا بخواه که بهم کمک کنه. (مثلا قول میدم نمازامو اول وقت بخونم همشو) سلام سلام منم یه چنتا سوال دارم بهترین sms یی که تا حالا دریافت کردی و بیشتر از بقیه تو inbox نگه داشتی مال کی بوده؟ مال عشقم عصبانی بشی چه عکس العملی داری؟ سکوت میکنم و قهر میکنم فقط ، ولی عصبانی نمیشم زیاد. آشپزی بلدی؟ اصلا در اخر هم یه جوک بگو چیزی ذهنم نمیاد ببخشید تحت فشارم الان ممنونم تو گفته بودی قبلا طرفدار متین2حنجره بودم چیشد عاشق میجد خراطها شدی و برنامش رو هم ساختی من اونوقتا متین گوش میدادم 14سالم بود ، کم کم ازش بدم اومد راستش بخاطر اون حرکات شیطان پرستی.... مجیدخراطها هم که از همون 14 سالگی ، با شعراش گریه میکردم پژمان جان سلام. سلام 1- چند سالته؟ تازه 18سالم تموم شده رفتم 19 2- از چه سنی برنامه نویسی میکنی؟ و چطور به برنامه نویسی علاقه مند شدی؟ از سوم دبیرستان علاقه مند شدم ، - دوس داشتم چیزای جدید بسازم ، مخصوصا برای سرور نیمباز 3- چندتا برنامه توی بازار داری؟ فعلا 5تا 4 - کدوم یکی از برنامه هات از همه بیشتر برات درآمد داشته؟ و تا حالا چقدر از برنامه نویسی درآمد کسب کردی؟ من از مدیریت واتس اپ خوشم اومد و خوب دانلود شد ، ولی بیشترین درآمد از برنامه آژیر شارژر هست که اصلا انتظار نداشتم - نمیدونم راستش به فکر پولش نیستم زیاد ... 2میلیون یا کمتر 5 - آیا با جاوا هم تا حالا برنامه زدی؟ اصلا جاوا بلدی؟ نه اصلا ، ولی دارم یاد میگیرم 6 - چطور مدیر ارشد انجمن شدی؟ پارتی نبود خیلی وقته هستم اینجا و دوسش دارم ، کم کم ترقی کردم از کاربر عادی تا..... 7 - شغل اصلی ات چیه؟ فعلا که همین برنامه نویسی ، ولی در آینده نزدیک شاید پلیس فتا 8 - تو چه رشته ای درس خوندی و تا چه مقطعی جلو رفتی؟ کامپیوتر - امسال میرم دانشگاه ، چون یک سال صبر کردم بسم الله الرحمن الرحیم 1.چی شد که به برنامه نویسی روی آوردی؟ بخاطر نیمباز و رشته خودم 2.چه انگیزه ای باعث شد پیشرفت کنی؟ خودم که حس نمیکنم اونقد پیشرفت داشتم ، ولی بخاطر علاقه بود ، و 0% پول 3.اولین برنامه ای که منتشر کردی چی بود و در چه مارکتی بود؟ رینگتون مجیدخراطها - بازار 4.آخرین برنامه ای که منتشر کردی چی بود و تو کدوم مارکت؟ تلفظ آنلاین انگلیسی - بازار 5.روزی چند ساعت برنامه نویسی می کنی؟ کل روز رو تقریبا دیگه 6.تو کارای خونه به بزرگتر کمک می کنی عایااااااا؟ 100% 7.از چه گلی خوشت میاد؟ محمدی 8.رنگ و غذای مورد علاقت چیه ؟؟؟ نارنجی ، قرمز - قرمه سبزی و در آخر یه نصیحت برای جلوگیری از ته گرفتن. حقیقتو بگو و خلاس.چون با این همه سوال اگه 1 درصد هم دروغ بگی چیزیت نمی مونه. یه نصیحت دوستانه بود. همش راست بود بخدا موفق باشی خوب من دوباره اومدم ! 1 - اولین باری که رفتید مسافرت کی و کجا بود ؟ رفتم ماسوله ، خیلی بچه بودم... 2 - دیروز عصر ساعت 5 کجا بودید ؟ ییلاق ماسال ، نوک کوه... جای سبز 3 - نسخه اندروید گوشیتون چنده ؟ 2.3.6 4 - کدوم استانید ؟ گیلان 5 - به غیر از این انجمن دیگه کجا فعالیت دارید ؟ سایت شخصی خیلی کم ، انجمن خودمون ، سایتا همین .... 6 - از من خوشتون می آد یا نه ؟ آره بچه خوبی هستی ولی یکمی دلخورم... 7 - کی با آقای ایزدی آشنا شدید ؟ از 2سال پیش فکر کنم ، موقعی که نیمباز بودیم میشناختمشون ولی از بدو ورود به انجمن آشناییت جدی شد 8 - حاظرید پول بدید و برا من یه سرویس اینترنت پر سرعت نا محدود بخرید ؟ آره والا پول داشته باشم میدم 9 - چه رنگی رو دوست دارید ؟ نارنجی 10 - اول می خواسته نامتون چی باشه ؟ ارسلان 11 - روی چ زبان هایی تسلط دارید ؟ ( برنامه نویسی نه. حرف زدن ) زبان یا لهجه؟؟ زبان که انگلیسی و فارسی - لهجه هم ، گیلکی ، گیلانیه دیگه 12 - مکه رفتید ؟ نه 13 - کربلا چی ؟ نه 14 - بلوط خوردید ؟ خخخ موقعی که مدرسه میرفتیم از درخت میوفتاد فکر کنم خوردم 14 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ ماشا الله بچه ها فعالن و خیلی سوال پرسیدن منم چنتا سوال میپرسم! آره ولی پدر من در اومد موقع کد زدن دقیقا چیکار می کنی؟!(آهنگ گوش میدی؟ فیلم میبینی؟!!!) کاملا همه جا ساکت باید باشه ، با خودم حرف میزنم وقتی ناراحتی چیکار می کنی؟ گریه میکنم وقتی خوشحالی چیکار می کنی؟ به شدت خوشحال باشم رو به قبله سجده میکنم ، بغض میکنم ، میخندم ، زیاد حرف میزنم خب پژمان جان سعی کردم صندلی رو داغ کنم وای 1-چرا برنامه نویسی ؟؟دلیل انتخابت دوس دارم چیزای جدید خلق کنم و به چیزای بزرگ فکر میکنم 2-از برنامه نویسی خوشحالی؟؟ آره خیلی...... باعث شده احترام بذارن بهم 3- بهترین اتفاق توی زندگیت اینکه اومدم سمت اندروید - برآورده شدن دعاهام 4- بدترین اتفاق توی زندگیت یه دعوا که........ 1- سخت ترین برنامه ای که نوشتی پنل مدیریت آنی بلاگ با گت المنت 2- راحترین برنامه ای که نوشتی آژیر شارژر 3- شغل پدرت چیه شرکت ملی گاز ایران درحال حاضر .... - آشپز هم هست 4-چندتا خواهر برادرید دوتا برادریم 5- چندیمین بچه ای دومین 6- عضو بسیج هستی (اگر نیستی بگو برات کارت فعال صادر کنم ) هستم ، بدجورم فعالم لامصب 7- به چه جاهای مسافرت نکردی و کجاها دوست داری بری همش که زیاده... ولی زیاد مسافرت نمیرم - دوست دارم برم یه جایی بجز استان خودمون 8-سیستممت چیه (با مشخصات کامل ) لپ تاپ ، رم 4 ، گرافیک 1 ، هارد 500 ، CPU: Cor i3 9- به چه ورزشی علاقه داری پینگ پنگ 10-وقتی جای تو کدزنی گیر میکنی وحتی تو انجمن هم به نتیجه نمیرسی چه کاری میکنی تموم سعی امو میکنم از طریق منبع های خارجی ، ولی اگه نشد دیگه بیخیال میشم 11-به چه فیلمی علاقه داری فیلم هایی که موضوعش برنامه نویسی باشه... - ولی حالا : پایتخت ف کنم بخای جواب همه سوالو رو بدی 1کامل باید بشینی تایپ کنی آره واقعا 12 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ ماشالا. فقط مشتق دوم برای ریاضیاته نه فارسی. راستی منم دوست داشتم اسمم ارسلان باشه چه تفاهمی سوال خاصی ندارم چون بچه ها پرسیدن! 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ ماشالا. فقط مشتق دوم برای ریاضیاته نه فارسی. راستی منم دوست داشتم اسمم ارسلان باشه چه تفاهمی آره دسته ، ولی بهم فشار وارد شده بود ، اولین چیز این بود به ذهنم رسید - هوووووووووووم سوال خاصی ندارم چون بچه ها پرسیدن! همین که پاسخ ارسال کردی ممنون. 7 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به بروبچ اهل دل انجمن و پژمان عزیز آقا قبول نیست من نبودم چندتا سوال داشتم ولی خب نمیخوام زیاد اذیتت کنم - مسخره ترین ایده ایی که داشتی چی بوده ؟ - شده جلوی کسی ضایع بشی ؟ واسه چی ؟ - دوست داشتی الان چند سالت بود ؟ (یعنی میخواستی داخل چه ماهی به دنیا می اومدی) - رنگ مورد علاقه ؟ - چه غذایی دوست داری ؟ - آدم شکمویی هستی ؟ - نظرت راجب خودت چیه ؟؟ - فکر می کنی دیگران راجبت چی فکر می کنن ؟ - جه کسایی باعث پیشرفت تو زندگیت شدن ؟ - با عشقت چطوری آشنا شدی ؟ چه سالی ؟ کجا ؟ بازم شرمنده من دیر رسیدم. قربونت فداااات بای بای 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mosharif30 87 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اقا پژمان بهترین جای گیلان که پیشنهاد میکنین بریم ببینیم کجاس یکی از باحالترین خاطرات بچگیتو تعریف کن بهترین اتفاق برای یه برنامه نویس چیه؟ 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ منم سوالام تو سوالای دوستان بود فقط منم نیمبازی بودم در حد المپیک ولی فقط وقت گذرونی میکردم 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به بروبچ اهل دل انجمن و پژمان عزیز سلام به روی ماهت آقا قبول نیست من نبودم اشکال نداره منم نبودم چندتا سوال داشتم ولی خب نمیخوام زیاد اذیتت کنم اشکال نداره - مسخره ترین ایده ایی که داشتی چی بوده ؟ بازی با نور ، ولی ایده های مسخره نداشتم زیاد - شده جلوی کسی ضایع بشی ؟ واسه چی ؟ آره خیلی... - زیاد شده دیگه - مثلا بارها شده دستمو آوردم جلو سلام دادم اون طرف سلام نداد - دوست داشتی الان چند سالت بود ؟ (یعنی میخواستی داخل چه ماهی به دنیا می اومدی) همین مرداد خیلی راضی ام - ولی دوست داشتم 15سالم بود. یا 14.... (دوست ندارم بزرگ بشم) - رنگ مورد علاقه ؟ نارنجی - چه غذایی دوست داری ؟ قرمه سبزی - آدم شکمویی هستی ؟ نه اصلا لاغرم - نظرت راجب خودت چیه ؟؟ من مهربونم ، دلسوز ، دوست دارم علم یاد بگیرم ، مقام دوست ندارم ولی دوست دارم از نظر علم بالا باشم. (مثلا کاربر عادی باشم ولی به همه جواب بدم ، اونوقته که ارزش داره) - فکر می کنی دیگران راجبت چی فکر می کنن ؟ فکرای بدی نمیکنن قطعا ، ولی شاید بعضی وقتا فکر کنن که قیافه میگیرم ، ولی اینجوری نیست ، سرم شلوغه شاید نتونم جواب بدم.(از ادعا داشتن و قیافه گرفتن بدم میاد ، دوست ندارم اینجوری باشم) - جه کسایی باعث پیشرفت تو زندگیت شدن ؟ همه میگن پدر و مادر ولی من میگم داداشم چون همیشه کارام رو میبینه و بهم امید میده منم انرژی میگیرم به خودم امیدوار میشم ، باعث میشه تلاش کنم ، تلاش هم که باعث پیشرفت میشه. - با عشقت چطوری آشنا شدی ؟ چه سالی ؟ کجا ؟ من عاشق شدم ولی عشقی ندارم در حال حاضر.... بازم شرمنده من دیر رسیدم. فدات مرسی قربونت فداااات بای بای خدافظ :* اقا پژمان بهترین جای گیلان که پیشنهاد میکنین بریم ببینیم کجاس سلام ، قلعه رودخان ، ماسوله ، ییلاق(در شهرهای مختلف) یکی از باحالترین خاطرات بچگیتو تعریف کن توی ساختمون های نیمه کاره با بچه ها تفنگ بازی میکردیم ، بعد دختر هم اونورا بود دیگه... بعد بحث عاشقی پیش میومد ، خلاقه روی چوب ها مینوشتیمو.... این چیزا واسم شیرین بود. بهترین اتفاق برای یه برنامه نویس چیه؟ اینکه یه برنامه ای بنویسه نیاز مردم باشه و مردم ازش استفاده کنن ، نه اینکه خودش خوشش بیاد - هرکسی یه نظری داره... منم سوالام تو سوالای دوستان بود باشه فقط منم نیمبازی بودم در حد المپیک ولی فقط وقت گذرونی میکردم میشناسمت فکر کنم داداش :* 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ ای بابا منم که مثل همیشه دیر رسیدم پژمان جان ، - درباره کلمات زیر هرچی به ذهنت میرسه بگو (یه جمله): گوگل مایکروسافت قورمه سبزی جناب خان بچه فامیل دور جان کری مهران مدیری ناسا بیسیک فور اندروید استیو جابز - انتظارت برای درآمد از برنامه نویسی چه قدره؟ چند تومان؟ - اگه یه روزی شرکت برنامه نویسی بزنی ، منم توی شرکتت راه میدی؟! 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام پژمان جان بریم سراغ سوالات: 1- آیا هم محلی منی؟ 2- نماز میخونی؟ 3- روزه میگیری؟ 4- خمس و زکات میدی؟ 5- تسبیح میزنی؟ 6- ریشات بلنده؟ 7- طلبه ای؟ 8- دوسست دارم؟ 9- تو ی روز بدنیا اومدیم؟ 10- مگه میشه؟ مگه داریم؟ 11- موفق و سربلند باشی؟ 12- منو تو شرکت آیندت مدیر میکنی؟ باتشکر 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ ای بابا منم که مثل همیشه دیر رسیدم اشکال نداره پژمان جان ، جان - درباره کلمات زیر هرچی به ذهنت میرسه بگو (یه جمله): باشه گوگل موتور جستجوگر مایکروسافت شرکت برنامه نویسی قورمه سبزی غذای مورد علاقه جناب خان نارگیله بچه فامیل دور تلویزیون جان کری فوتبال مهران مدیری برره ناسا زمین بیسیک فور اندروید برنامه نویسی استیو جابز ایده (واقعا هرچی که ذهنم رسید گفتم ) - انتظارت برای درآمد از برنامه نویسی چه قدره؟ چند تومان؟ انتظار دارم زیاد باشه ولی زیاد نیست.... زیاد به درآمد فکر نمیکنم ، هرچقد باشه راضی ام. - اگه یه روزی شرکت برنامه نویسی بزنی ، منم توی شرکتت راه میدی؟! 100% ، هرکسی باشه میارمش. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام پژمان جان سلام داداش. بریم سراغ سوالات: 1- آیا هم محلی منی؟ هم محلی نمیدونم ولی هم استانی هستم 2- نماز میخونی؟ آره ... 3- روزه میگیری؟ نمیتونم بگیرم ولی تا اونجایی که میتونم میگیرم 4- خمس و زکات میدی؟ فعلا پولی ندارم که اینکارو بکنم ولی اگه داشته باشم کمک زیاد میکنم 5- تسبیح میزنی؟ نه ، اگه نیاز باشه ذکری بگم با انگشتام میشمرم. 6- ریشات بلنده؟ نه. از ریش بدم میاد 7- طلبه ای؟ نه. 8- دوسست دارم؟ نمیدونم شاید. 9- تو ی روز بدنیا اومدیم؟ آره 10- مگه میشه؟ مگه داریم؟ میشه،داریم 11- موفق و سربلند باشی؟ باشه 12- منو تو شرکت آیندت مدیر میکنی؟ باید ببینم خصوصیاتت رو تا بیای تو هیئت مدیره باتشکر مرسی 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه مخصوصا آقا پژمان گل ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ واقعا دیدم به همه این سوالا جواب دادی خوشم اومد . منم می تونم چند تا سوال بپرسم ؟! بگی نه باز هم می پرسم . پس نه نیار ! خوب . نظرت در مورد من چیه ؟! منو چند تا دوست داری ؟! اگه من دختر بودم باهام ازدواج می کردی ؟! یه برنامه توپ به اسم من درست می کنی و بهم میدی ؟! میدونم جواب سوال قبلیم نه بود . ولی چرا ؟ تا حالا گریه کردی ؟ برای چی ؟ دوست داری چند تا زن بگیری ؟ اگه الان بهت زن بدن میگیری ؟! سرتو درد آوردم ؟! الان داری فحشم میدی ؟! خوب سوالا رو ادامه بدم ؟ تمومش کنم ؟! آیا میدونستی فحش دادن کار بدیه ؟! موقعی که داشتی به سوال هام جواب میدادی چی زیر لب می گفتی ؟ فحش میدادی یا میخندیدی یا گریه می کردی یا هیچ حسی نداشتی ؟! کاری نداری ؟ تعارف که نمی کنی ؟ مطمئن باشم ؟! هنوز فحش ندادی ؟ نه دلت می خواد بده مشکلی نیست ! خیلی با حالی ! میدونستی ؟! ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ شرمنده سوالا زیاد شد . ممنون ازت . خدا نگهدار 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دو جا تو صندلی داغ شرکت کردم شبکه اجتماعی بودن هردو جا بن شدم عمقی نفوذ میکنیم به قول دوستان قبلش بگم میبخشی این سوالات جنبه داغی صندلی داره فضولی یا ایجاد کدورت بین شما با دوستاتون نیست ممکنه دوستاتون هم این پییام هارو بخونن ناراحت بشن ( انا فقط یک سیری سواله برای داغ شدن بیشتر صندلی همین ) 1. کاری به اسمو فایلمو عشقو بابا ننت ندارم خب ؟ 2. زمانی که اومدی اینجا چندتا مدیر فعال داشت ؟ 3. زمانی که اینجا اومدی بیسیک بلد بودی یا از اینجا یاد گرفتی یا مرجع خاص دیگه ای داشتی ؟ 4. تا حالا شده تو این انجمن حوس کنی مدیریت کل داشته باشی ؟ 5. الان اکانتت مدیریت ارشد هست یعنی یک درجه از مدیر کل پایینتر برای رسیدن به اینجا تلاش کردی ؟ به قول شمالیا دستمال یزدی برداشتی ؟ پاچه خاری کردی ؟ یا کارای متفرقه ؟ 6. یکی از دلایلی خیلی مهم که اینجا فعالیت میکنی چیه ؟ 7. من عاشق اینم به حریم خصوصی یکی تجاوز کنم بیشتر دوستان میگفتن کاش هکر میشدی تا برنامه نویسی امنیتی . بریم تو مسائل خصوصی تر پایه ای ؟ 8. یک گروه زدید به نام فندق مدیر کل توش کیه ؟ اگه مدیر کل نداره نظر کی از همه بیشتر اهمیت نداره ؟ اگه نظر همه مهمه کی از همه بیشتر تو این گروه تا الا هزینه کرده ؟ 9. دوست داری ادمین کل این گروه باشی ؟ 10. نظرت در رابطه با تک تک عضا و رابتط باهاشون چطوره ؟ 11. اگه یک روزی مجبور بشی بین گروهت و این انجمن یکی را انتخاب کنی کدومو انتخاب میکنی ؟ ( در حال سنگین شدن سوالات ) 12. اگه یک گروه مشابه گروه خدتون توسط افراد دیگه ایجاد بشه و از شما دعوت به همکاری بشه با حقوق ثابت و بالا گروهتو ول میکنی ؟ یا در کنارش با اون گروه هم فعالیت میکنی ؟ 13. اگه یک روزی مجبورت کردن نت را رها کنی اولین اقدامت چیه ؟ 14. از اینکه برنامه نویس شدی پشیمون نیستی ؟ 15. تا حالا شده برنامه بنویسی برای گروهت که شخصی باشه بعد مثلا یکی که در حد ایزدی برات عزیزه بگه برنامتو بده استفاده کنم ندی ؟ ( گرچه میدونم تازه راه افتاده و ممکنه هنوز برنامه ننوشته باشی اگه تو آینده همچین حالتی پیش بیاد چیکار میکنی ؟ ) 16. بین مجید آرتا شهاب اسکندری مهدی ایزدی با کدومش راحت تری ؟ با کدومش بیشتر حال میکنی ؟ مشکلی اگه داشته باشی نخوای کسی بدون این مشکلو داری با کدومش برای حل مشکلت هماهنگ میکنی ؟ 17. نظرت در رابطه با بنده چیه ؟ 18. تا حالا شده حوصله نداشته باشی برنامه چرت بدی دست مشتری تا بره باهاش کار کنه بعد برای مشکلش دوباره بیاد ؟ میدونی یکم وقت میبره تا تست کنه بهت خبر بده 19. تا حالا شده تو انجمن به کسی جواب الکی داده باشی صرفا برای اینکه پست بی جواب نمونده باشه ؟ 20. الآن اگه پیشت بودم اولی اقدامی که برای نابودیم میکردی چی بود ؟ دلم نمیاد بیشتر داغش کنم به قول بچه ها میترسم از اینجا هم بن شدم 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه مخصوصا آقا پژمان گل سلام داداش ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ واقعا دیدم به همه این سوالا جواب دادی خوشم اومد . منم می تونم چند تا سوال بپرسم ؟! بگی نه باز هم می پرسم . پس نه نیار ! مرسی بپرس خوب . نظرت در مورد من چیه ؟! تو بچه خوبی هستی و بنظرم آدم شری نیستی و آرومی. منو چند تا دوست داری ؟! نمیدونم آخه چی بگم ، 2تا دوست دارم اگه من دختر بودم باهام ازدواج می کردی ؟! نه یه برنامه توپ به اسم من درست می کنی و بهم میدی ؟! اگه وقت و حوصله داشته باشم آره. میدونم جواب سوال قبلیم نه بود . ولی چرا ؟ درست میکنم خب. تا حالا گریه کردی ؟ برای چی ؟ آره خیلی - دلیل های مختلف داشته دیگه ، کلا من زیاد بغضم میشکنه گریه میکنم. دوست داری چند تا زن بگیری ؟ اگه الان بهت زن بدن میگیری ؟! فقط یکی - نه سرتو درد آوردم ؟! نه اصلا الان داری فحشم میدی ؟! نه بابا ، من فحش بلد نیستم خوب سوالا رو ادامه بدم ؟ آره حتما تمومش کنم ؟! نه آیا میدونستی فحش دادن کار بدیه ؟! من فحش نمیدم بلدم نیستم موقعی که داشتی به سوال هام جواب میدادی چی زیر لب می گفتی ؟ فحش میدادی یا میخندیدی یا گریه می کردی یا هیچ حسی نداشتی ؟! حس داشتم که تو میای اینارو میخونی. کاری نداری ؟ نه تعارف که نمی کنی ؟ نه بابا مطمئن باشم ؟! واااااااای برو دیگه هنوز فحش ندادی ؟ نه فقط برو نه دلت می خواد بده مشکلی نیست ! باشه خیلی با حالی ! میدونستی ؟! نه اصلا باحال نیستم ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ شرمنده سوالا زیاد شد . ممنون ازت . خدا نگهدار آخیش برو بای سلام دو جا تو صندلی داغ شرکت کردم شبکه اجتماعی بودن هردو جا بن شدم عمقی نفوذ میکنیم به قول دوستان یا علی ازالان استفا میدم. قبلش بگم میبخشی این سوالات جنبه داغی صندلی داره فضولی یا ایجاد کدورت بین شما با دوستاتون نیست ممکنه دوستاتون هم این پییام هارو بخونن ناراحت بشن ( انا فقط یک سیری سواله برای داغ شدن بیشتر صندلی همین ) من خیلییییی جنبه دارم 1. کاری به اسمو فایلمو عشقو بابا ننت ندارم خب ؟ باشه 2. زمانی که اومدی اینجا چندتا مدیر فعال داشت ؟ یادم نیست خب اما مصطفی حقیقی و بچه های دیگه بودن: آرمین ، فرزاد ، فکر کنم مجید ، یادم نیست دقیق 3. زمانی که اینجا اومدی بیسیک بلد بودی یا از اینجا یاد گرفتی یا مرجع خاص دیگه ای داشتی ؟ کلا از همین سایت بیسیک رو شناختم و شروع کردم. پی سی هم نداشتم ، بعد تازه لپ تاپ گرفتم. (یعنی ابزارهارو از کافی نت دانلود میکردم) 4. تا حالا شده تو این انجمن حوس کنی مدیریت کل داشته باشی ؟ نه واقعا اصلا. 5. الان اکانتت مدیریت ارشد هست یعنی یک درجه از مدیر کل پایینتر برای رسیدن به اینجا تلاش کردی ؟ به قول شمالیا دستمال یزدی برداشتی ؟ پاچه خاری کردی ؟ یا کارای متفرقه ؟ هیچکاری نکردم ، فقط کم کم ترقی کردم ، نه با کسی کار داشتم نه تو دعوا ها دخالت کردم نه طرفداری کسیو کردم ، فقط کار خودمو کردم ، یه مدت مدیر بخش بودم که کم کم شدم ارشد. از پاچه خاری متنفرم. 6. یکی از دلایلی خیلی مهم که اینجا فعالیت میکنی چیه ؟ اول که خب مشخصه باید یاد میگرفتم از جایی ، پس چه بهتر که از همینجا یاد میگرفتم ، چون قبلا میشناختم بچه هارو از قبل چند تارو... الان که مشخصه چرا اینجام. 7. من عاشق اینم به حریم خصوصی یکی تجاوز کنم بیشتر دوستان میگفتن کاش هکر میشدی تا برنامه نویسی امنیتی . بریم تو مسائل خصوصی تر پایه ای ؟ بریییییییییم.... 8. یک گروه زدید به نام فندق مدیر کل توش کیه ؟ اگه مدیر کل نداره نظر کی از همه بیشتر اهمیت نداره ؟ اگه نظر همه مهمه کی از همه بیشتر تو این گروه تا الا هزینه کرده ؟ راستش مدیر کل به درخواست دوستان من بودم ، ولی تازگیا استفا دادم و فعالیتم رو کم کردم و گفتم که رئوف باشه. الان هم رئوف هست و تصمیمات رو رئوف میگیره . ولی نمیگم نظر من واسشون مهمه اما واسه من ارزش قائل هستن لطف دارن ، تا من قبول نکنم چیزی رو اونکارو نمیکنن فکر کنم.(البته شاید) 9. دوست داری ادمین کل این گروه باشی ؟ گفتم نه اصلا ، ولی دوست دارم به گروه کمک بکنم. 10. نظرت در رابطه با تک تک عضا و رابتط باهاشون چطوره ؟ رابطه من با رئوف خیلی نزدیکه ، ولی سجاد هم خوبه چون عاقله. 11. اگه یک روزی مجبور بشی بین گروهت و این انجمن یکی را انتخاب کنی کدومو انتخاب میکنی ؟ انتخاب خیلی سختیه واقعا ، ولی میبینم کدوم هدف داره همون رو انتخاب میکنم ، 70درصد گروه ، 30درصد انجمن. (ولی قایمکی میام انجمن باز ) ( در حال سنگین شدن سوالات ) نه که تا الان سنگین نبود. 12. اگه یک گروه مشابه گروه خدتون توسط افراد دیگه ایجاد بشه و از شما دعوت به همکاری بشه با حقوق ثابت و بالا گروهتو ول میکنی ؟ یا در کنارش با اون گروه هم فعالیت میکنی ؟ در کنارش تو اون فعالیت میکنم 13. اگه یک روزی مجبورت کردن نت را رها کنی اولین اقدامت چیه ؟ میرم سراغ کار های هنری ، مثل بازیگری و گزارشگری. 14. از اینکه برنامه نویس شدی پشیمون نیستی ؟ اصلا پشیمون نیستم/ 15. تا حالا شده برنامه بنویسی برای گروهت که شخصی باشه بعد مثلا یکی که در حد ایزدی برات عزیزه بگه برنامتو بده استفاده کنم ندی ؟ ( گرچه میدونم تازه راه افتاده و ممکنه هنوز برنامه ننوشته باشی اگه تو آینده همچین حالتی پیش بیاد چیکار میکنی ؟ ) بستگی داره اون شخص کی باشه ، به مهدی ایزدی میدم،اعتماد دارم. 16. بین مجید آرتا شهاب اسکندری مهدی ایزدی با کدومش راحت تری ؟ با کدومش بیشتر حال میکنی ؟ مشکلی اگه داشته باشی نخوای کسی بدون این مشکلو داری با کدومش برای حل مشکلت هماهنگ میکنی ؟ با مجید آرتا راحت ترم ، همشون رو دوست دارم و یکمی رو در وایسی دارم ، مثلا از آقا مهدی خجالت میشکم. مشکلم رو با مجید آرتا در میون میذارم. (چون از اقا مهدی خجالت میکشم) 17. نظرت در رابطه با بنده چیه ؟ تو که اول فکر میکردم مغرور و خودخواهی ، ولی بعد فهمیدم که خیلی شوخی ، و ماااااااااهی .... همچنین هم استانی هم که هستی. (تو کار خودت هم مطمئنم فرد موفقی هستی) 18. تا حالا شده حوصله نداشته باشی برنامه چرت بدی دست مشتری تا بره باهاش کار کنه بعد برای مشکلش دوباره بیاد ؟ میدونی یکم وقت میبره تا تست کنه بهت خبر بده من یا کاری رو میگم نمیکنم ، یا اگه بکنم خودمم باید خوشم بیاد باهاش حال کنم بعد بدم بهش. 19. تا حالا شده تو انجمن به کسی جواب الکی داده باشی صرفا برای اینکه پست بی جواب نمونده باشه ؟ نه نشده ، اگه نتونم جواب نمیدم ، ولی اگه شک داشته باشم که بلدم یانه ، یکم راهنماییش میکنم. 20. الآن اگه پیشت بودم اولی اقدامی که برای نابودیم میکردی چی بود ؟ هیچکاری نمیکردم بوست میکردم دلم نمیاد بیشتر داغش کنم به قول بچه ها میترسم از اینجا هم بن شدم پدرم در اومد واقعا. سوالای خوبی بود و متفاوت بود با بقیه ، ولی حجمش زیاد بود ، زیاد تایپ کردم. موفق باشیم. 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده