yoyofbi 23 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوتا اسکرین شات از این اپ گذاشتم ببنید و نظرتون رو بگید تشکر از لطف دوستان مرحله های بازی بصورت رندم هستن و خیلی ساده است قصد انتشار ندارم فقط جهت ارزیابی خودمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ قدیمیه داداش.آفتابه هم مثل اینه دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yoyofbi 23 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون بابت نظرت ای بابا آفتابه خیلی بهتر از اینکه من که تازه کارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ عین بازی من شده لینک بازی تو امضام هستش فقط چندتا پیشنهاد. طراحی صفحه کلید بد شده (شرمنده) صفحه کلید رو رندوم بزن اینجوری مثلا بیست تا باتون داری و جواب هم توشه راهنمای پولی بزار راستی این جور بازیا دیگه خیلی سخت میفروشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yoyofbi 23 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ میخواستم رندم بذارم اما گفتم دیگه میشه کپی بازی آفتابه اما با گرافیک متفاوت قصد انتشار این بازی رو ندارم فقط صرفا جهت ارزیابی خودم بود میخوام بدونم اگه بخوام یه بازی بنویسم در حدی هستم؟! تشکر بابت راهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ میخواستم رندم بذارم اما گفتم دیگه میشه کپی بازی آفتابه اما با گرافیک متفاوت قصد انتشار این بازی رو ندارم فقط صرفا جهت ارزیابی خودم بود میخوام بدونم اگه بخوام یه بازی بنویسم در حدی هستم؟! تشکر بابت راهنماییتون اره داداش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.