coco 1,746 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 سلام دوستان عزیز! دوستان من و یکی از کاربران همین انجمن (TAHA) میخوایم یه سایت بزنیم برای تست سایت ها و برنامه ها! حالا همه چی اکی شده و فقط مونده دو چیز! 1- گرفتن عضو! 2- انتخاب دامنه! موضوع اول رو اگه قطعی شد براش تاپیک میزنم با اجازه آقای ایزدی! و موضوع دوم! میخوایم یه دامنه خوب و شیک انتخاب کنیم! یعنی رسمی باشه! نه مثل بعضی سایت ها! (شنگول فان! ) دوستان دامنه رو ir میخوایم بزنیم! لطفا نظراتتون رو بگیم! خودمون این دو تا به ذهنمون رسید ولی پر بودن! hitest.ir و mrtester.ir با تشکر!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 سلام TechTest.ir چک کردم، آزاده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 سلام دوستان عزیز! دوستان من و یکی از کاربران همین انجمن (TAHA) میخوایم یه سایت بزنیم برای تست سایت ها و برنامه ها! حالا همه چی اکی شده و فقط مونده دو چیز! 1- گرفتن عضو! 2- انتخاب دامنه! موضوع اول رو اگه قطعی شد براش تاپیک میزنم با اجازه آقای ایزدی! و موضوع دوم! میخوایم یه دامنه خوب و شیک انتخاب کنیم! یعنی رسمی باشه! نه مثل بعضی سایت ها! (شنگول فان! ) دوستان دامنه رو ir میخوایم بزنیم! لطفا نظراتتون رو بگیم! خودمون این دو تا به ذهنمون رسید ولی پر بودن! hitest.ir و mrtester.ir با تشکر!! تست سایت ها و برنامه ها بیشتر توضیح بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 18 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 تست سایت ها و برنامه ها بیشتر توضیح بده یعنی توسعه دهنده مثلا آدرس سایتش یا فایل apk برنامش رو میده به ما! ما تست میکنیم و نقات ضعف و قدرست رو میگیم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 یعنی توسعه دهنده مثلا آدرس سایتش یا فایل apk برنامش رو میده به ما! ما تست میکنیم و نقات ضعف و قدرست رو میگیم! فک نکنم طرفدار داشته باشه ولی نظرم رو میگم www.testroid.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 فک نکنم طرفدار داشته باشه ولی نظرم رو میگم نظرت کو پس؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 mrtester جالبه top-test.irbest-test.irweb-test.irmihantest.comnewtest.irfirstest.ir اینام پیشنهادای جزئی بنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 میخواید مث این باشه http://mobile.testapp.ir/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 18 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 میخواید مث این باشه http://mobile.testapp.ir/ تقریبا بله! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 دوستان لطفا دامین های ir پیشنهاد دهید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yoyofbi 23 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 انشاالله موفق باشی andtest.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 فک نکنم طرفدار داشته باشه ولی نظرم رو میگم www.testroid.ir نظر منم همینه ! بهترین دامنه هم همینه که سجاد گفت از نظر من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 نظر منم همینه ! بهترین دامنه هم همینه که سجاد گفت از نظر من آقای ایزدی، سایت ما فقط مختص اندروید نیست، بررسی سایت ها و دیگر موارد نیز هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 آقای ایزدی، سایت ما فقط مختص اندروید نیست، بررسی سایت ها و دیگر موارد نیز هست به غیر از اندروید دیگه چی میخوای بزاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 به غیر از اندروید دیگه چی میخوای بزاری توی پست زیر اشاره کردم، سایت ها و موارد دیگر که اضافه خواهد شد آقای ایزدی، سایت ما فقط مختص اندروید نیست، بررسی سایت ها و دیگر موارد نیز هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 خب بزار روشن کنم یه سری چیزا رو که بعدا پشیمون نشی اولا هدفت از ساخت اینجور سایت چیه؟ دوما از همین الان به فکر این باش که چیا اضافه میخوای بکنی که بعدا با مشکل رو به رو نشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 این خوبه بنظر من ام چک نکرم آزاده یا نه : AllTest.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 این چطوره دوستان؟؟ www.testhub.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 این خوبه بنظر من ام چک نکرم آزاده یا نه : AllTest.ir آزاد نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 18 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 این چطوره دوستان؟؟ www.testhub.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.