محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ سلام خدمت استادهای اندروید خیلی مخلصم *قلب* خب اینم از این یه تمرین بود واسه من حجمش 2 مگ بود یه دفعه حواسم نبود آپلود کردم بعد حالا حجمم کمه دیگه نمیتونم پیوست کنم ببخشید http://s5.picofile.com/file/8154136618/ZiyarateAshooraSouti.apk.html امیدوارم در حد این سایت باشه , یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ سلام و درود. خسته نباشی و آرزوی موفقیت برات دارم. حقیقت برنامه رو دانلود نکردم ولی از روی Screen یک عیب روش میزارم... برنامه مگه فارسی نیست؟ پس Play و Stop توی دیگه چی هست؟ پخش(شروع) ، توقف !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ سلام ممنون *گاز**گاز* شرمنده اصن حواسم نبود ایشالا برنامه های دیگه مرسی که گفتید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.