aaaaaaa 6 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه برنامه دارم می نویسم که یه کتابچه هست مثلا بعضی صفحاتش متن خیلی طولانی داره برای همین میخوام یجور کار کنه که مثلا کاربر وقتی تا یجا خوند و از برنامه خارج شد دوباره از همونجا بیاد... چطور اینکار رو انجام بدم؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ یعنی مثلا تا نصفه خونده. بار بعدی که بیاد از همون جا شروع بشه ؟؟ خوب اینطوری: در ساب Globals : Dim i As Int در ساب ScroallChanged : i = ScroallView1.ScroallPosition File.WriteString(File.DirInternal,"i") حالا مثلا در Activity_Create : Dim i2 As Int i2 = File.ReadString(File.DirInternal,"i") ScroallView1.ScroallPosotion = i2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aaaaaaa 6
سلام دوستان من یه برنامه دارم می نویسم که یه کتابچه هست مثلا بعضی صفحاتش متن خیلی طولانی داره برای همین میخوام یجور کار کنه که مثلا کاربر وقتی تا یجا خوند و از برنامه خارج شد دوباره از همونجا بیاد... چطور اینکار رو انجام بدم؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.