mehran901 41 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان من زدم اندرویدو از داخل شبیه ساز خاموش کنم بعدش ارور داد که خاموش نمیشه حالا کلا دیگه ران نمیشه هیچ نسخه ای از اندروید پیغام زیرو ببینید : میشه راهنمایی کنین ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ بخاطر بهم ریختن تنظیمات سرور virtualbox اینطوری میشه برید بصورت منفرد خودش virtual رو اجرا کنید و به تنظیمات preferencبرید و قسمت network بعد قسمت host- olny برید و همه شبکه هایی که ساخته را پاک کنید و برنامه را ببندید . احتمالا ایندفعه بدون مشکل بالا میاد جنیموشین اگر ویندوز 10 دارید بگد تا براتون تنظیمات دقیق سرور رو بفرستم تا بتونید درست اجراش کنید. دوست عزیز منم ویندوز 10 دارم لطفا جواب بدید چون هنوز مشکل حل نشده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز منم ویندوز 10 دارم لطفا جواب بدید چون هنوز مشکل حل نشده منم همین مشکل داشتم نسخه ی جدید virtual 5.0.4 نصب کردم درست شد . نسخه های پایین تر با ویندوز 10 مشکل دارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ بخاطر بهم ریختن تنظیمات سرور virtualbox اینطوری میشه برید بصورت منفرد خودش virtual رو اجرا کنید و به تنظیمات preferencبرید و قسمت network بعد قسمت host- olny برید و همه شبکه هایی که ساخته را پاک کنید و برنامه را ببندید . احتمالا ایندفعه بدون مشکل بالا میاد جنیموشین اگر ویندوز 10 دارید بگد تا براتون تنظیمات دقیق سرور رو بفرستم تا بتونید درست اجراش کنید. بله دوست عزیز... ویندوز 10 دارم. اگر ممکنه بفرستید.. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان من هم همین ارور رو دارم! لطفا یکی کمک کنه. یه ارور هم هست که کلا بعضی وقتا Genymotion اجرا نمی شه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان من هم همین ارور رو دارم! لطفا یکی کمک کنه. یه ارور هم هست که کلا بعضی وقتا Genymotion اجرا نمی شه. لبته من ویرچوال باکس و جنی موشن رو دوباره نصب کردم درست شد ولی یکی اگه میدونه بگه مشکل از چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ لبته من ویرچوال باکس و جنی موشن رو دوباره نصب کردم درست شد ولی یکی اگه میدونه بگه مشکل از چیه دوستان خواهشا کمک کنید. بار سومه دارم نصب می کنم اما درست نشد.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اگر جنی موشن اجرا میشه وبعضی وقت ها ارور میاد پنجرشو ببنید دوباره اجرا کنید اگرنه میخاد متوجه ارور بشید تو سایت اصلی جنی موشن سرچ کنید حتما به جواب میرسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اگر جنی موشن اجرا میشه وبعضی وقت ها ارور میاد پنجرشو ببنید دوباره اجرا کنید اگرنه میخاد متوجه ارور بشید تو سایت اصلی جنی موشن سرچ کنید حتما به جواب میرسید سلام برا من اصلا باز نمی شه. یعنی وقتی که می خواد جنی موشن اجرا بشه ارور رو نشون بده. دوستان برنامه نویسیم برا همین مونده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام برا من اصلا باز نمی شه. یعنی وقتی که می خواد جنی موشن اجرا بشه ارور رو نشون بده. دوستان برنامه نویسیم برا همین مونده با برنامه هایی مثل your unistaller پاک کنید هم ویرچوال باکسو هم جنی موشنو تمام اطلاعات رجیستری و تمپ فایلاشو پاک میکنه بعدش درست میشه تو نصب مجدد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ بخاطر بهم ریختن تنظیمات سرور virtualbox اینطوری میشه برید بصورت منفرد خودش virtual رو اجرا کنید و به تنظیمات preferencبرید و قسمت network بعد قسمت host- olny برید و همه شبکه هایی که ساخته را پاک کنید و برنامه را ببندید . احتمالا ایندفعه بدون مشکل بالا میاد جنیموشین اگر ویندوز 10 دارید بگد تا براتون تنظیمات دقیق سرور رو بفرستم تا بتونید درست اجراش کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran901 41
دوستان من زدم اندرویدو از داخل شبیه ساز خاموش کنم بعدش ارور داد که خاموش نمیشه حالا کلا دیگه ران نمیشه هیچ نسخه ای از اندروید
پیغام زیرو ببینید :
میشه راهنمایی کنین ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.