کامکار 20 ارسال شده در 19 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2015 ببخشید امروز داشتم توی سایت دنبال آموزش پوش نوتیفیکیشن از طریق سایت شخصی می گشتم آموزش آقای ایزدی را دیدم کع خیلی ازش تعریف کرده بودن دانلود کردم اما هرچی رمز بهش میدم نه جواب یوخ گفتم فیلمشو بذارم تا ببینید شاید آقای ایزدی یا بقیه دوستان بگن مشکل چیه؟رمز چیه؟ بالاخره این هم یه سواله!!!! دانلود فیلم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 19 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2015 احسنت استاد آرتا مشکل بعد از یک هفته حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosabd222 20 ارسال شده در 19 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2015 با حروف کوچیک هم تست کردی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 19 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2015 دوست عزیز فیلمی که شما گذاشتین در رابطه با رمزهای فایل هاست. بعضی از فایل های اختصاصی انجمن رو که دانلود می کنید رمز می خوان. شما یکی از اون رمز هارو می دید. 1.Basic4Android.org یا 2.basic4android.org یا 3.www.basic4android.org یکی از این سه،رمز فایل هاست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 19 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2015 سلام من هر سه رمز را تست کردم جواب نداد میگه رمز اشتباهه حروف کوچیک هم تست کردم یوخ نیست که نیست تازه جالبی کار این جاست من چند تا فایل دیگه را از همین سایت با همین رمزا که گفتید با همین نرمافزار باز کردم ولی نمی دونم چرا این خطا میده کاش یکی فایل را بدون رمز برام می فرستاد*ای کاش* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2015 درود والا تا جایی که من توی PicoFile ام نگاه کردم یک لینک آموزش تصویری بیشتر نبود: لینک رمزش هم طبق معمول همیشه: basic4android.org بود نمیدونم چرا شما این همه مدت خودتون رو درگیر این کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 19 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2015 آقای ایزدی نمی دونم با چه زبونی بگم اولا فیلم واضح مشکل از winrarمن نیست هر سه رمز را هم امتحان کردم میگه اشتباهه دوما بابا من به آموزش شما نیاز دارم سوما من با همین رمزی که شما دادید خیلی از فایل های فشرده و آموزش های دیگر دوستان را باز کردم ولی مال شما خطا میده اگر لطفا کنید و فایل را بدون رمز برام بذارید بممنون میشم چون نیاز دارم خودم این همه مدت درگیر کردم همراهی کنید دل نشکنید گناه داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 19 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2015 سلام دوست عزیز رمز فایل اینه : basic4android.org مشکل نه از رمزه و نه فایل و نه WinRaR شما بیا فایل داخل وینرار(همین فایل فیلم) اسمش رو Rename کنید مشکلتون حل میشه توی وینرار روی فایل اگه راست کلیک کنید حتما Rename رو میبینید و اسمشو تغییر بدید و مثلا بزارید test و Extract کنید.قطعا مشکلتون حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کامکار 20
ببخشید امروز داشتم توی سایت دنبال آموزش پوش نوتیفیکیشن از طریق سایت شخصی می گشتم
آموزش آقای ایزدی را دیدم کع خیلی ازش تعریف کرده بودن
دانلود کردم
اما هرچی رمز بهش میدم نه جواب یوخ
گفتم فیلمشو بذارم
تا ببینید شاید آقای ایزدی یا بقیه دوستان بگن مشکل چیه؟رمز چیه؟
بالاخره این هم یه سواله!!!!
دانلود فیلم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.