hajmaj 5 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به اساتید.... من یه تیکه کد میخوام برام انجام بدید و از شما خریداری کنم ..... من اخبار تصوویری میخوام الان تصویرشو پیوست می کنم ....... مثلا هر بار که اخبار رو از rss میگیره دو تا از اخبار رو تصویری نشون بده و اسلاید بشه و اگر بر روی تصویر کلیک شد وارد اخبار بشه .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hajmaj 5 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ یعنی کسی نمیتونه انجام بده؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سلام برنامه سمت سرورتون چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hajmaj 5
سلام به اساتید.... من یه تیکه کد میخوام برام انجام بدید و از شما خریداری کنم .....
من اخبار تصوویری میخوام الان تصویرشو پیوست می کنم .......
مثلا هر بار که اخبار رو از rss میگیره دو تا از اخبار رو تصویری نشون بده و اسلاید بشه و اگر بر روی تصویر کلیک شد وارد اخبار بشه ....
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.