mosharif30 87 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من امروز بیسیک رو به ورژن 5 اپدیت کردم. بعد از باز کردن نرم افزار ارور an error occurred common language runtime detected an invalid program بعد هم که میخوام پروژه های قدیمیمو باز کنم همون صفحه ی دیفالت بیسیک رو میاره. پروژه جدیدم که میسازم وبعد میبندم.دوباره که میخوام باز کنم همون صفحه دیفالت رو میاره. کرک رو هم ریختم نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mosharif30 87 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان مشکل حل شد لطفا تاپیک قفل و حذف شود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ میشه بپرسم چجوری حل شد؟ من هم همین مشکلو دارم! این مشکل از کرک آقای آرانی هست! کرک سایت Downloadly رو دانلود کنید مشکل نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون! تست میکنم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ میشه بپرسم چجوری حل شد؟ من هم همین مشکلو دارم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mosharif30 87
سلام دوستان
من امروز بیسیک رو به ورژن 5 اپدیت کردم.
بعد از باز کردن نرم افزار ارور
بعد هم که میخوام پروژه های قدیمیمو باز کنم همون صفحه ی دیفالت بیسیک رو میاره.
پروژه جدیدم که میسازم وبعد میبندم.دوباره که میخوام باز کنم همون صفحه دیفالت رو میاره.
کرک رو هم ریختم نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.