alifard 10 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ چرا وقتی سایز متن لیست ویو رو زیاد میکنم نصف متن محو میشه لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ وقتی زیاد خواص لیست ویو رو دستکاری کنی همچین مشکلاتی بعید نیست میتونی با خواص لیبل لیست ویو بازی کنی مثلا اگه ارتفاع این لیبل رو بیشتر کنی دیگه متنت از این حالت خارج میشه(ممکنه مشکلاتی رو هم ایجاد کنه که فقط باید با روش آزمون و خطا این مشکلات رو رفع کنی) Dim lbl1 As Labellbl1 = lv.SingleLineLayout.Label lbl1.Gravity = Gravity.RIGHTlbl1.Left = lbl1.Left - 110dip lbl1.height = 150dip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alifard 10 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ ممنون از راهنمایی تون اما این کدها باید در کجا قرار بگیرند. در Sub Activity_Create لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ ممنون از راهنمایی تون اما این کدها باید در کجا قرار بگیرند.در Sub Activity_Create بله دوست عزیز توی رویداد Create قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اگه گذینه هاتون کم هستند مثل این عکس دلیلی نیست برای همچین کاری از ListView استفاده کنید. از Button استفاده کنید بسیار بهتر و گرافیکی تر میتونه باشه !!! استفاده کردن از Panel در زیر Button هم که محشر تر میشه !!! تنظیمات سفارشی همیشه بهتر از تنظیمات دستی مثل ListView ساده جواب میدن ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alifard 10 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اگه گذینه هاتون کم هستند مثل این عکس دلیلی نیست برای همچین کاری از ListView استفاده کنید.از Button استفاده کنید بسیار بهتر و گرافیکی تر میتونه باشه !!! استفاده کردن از Panel در زیر Button هم که محشر تر میشه !!! تنظیمات سفارشی همیشه بهتر از تنظیمات دستی مثل ListView ساده جواب میدن ! آموزشی در این باره وجود داره تا از button استفاده کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ آموزشی در این باره وجود داره تا از button استفاده کنم. کار خواصی نیست . فقط اضافه کردن Button و تنظیم کردن مکان قرار گیری Button از Desinger Scripts است ... اما ... در رابطه با گرافیک Button ، این فکر کنم بتونه کمک کنه بهتون : http://answercenter.ir/thread38.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alifard 10
چرا وقتی سایز متن لیست ویو رو زیاد میکنم نصف متن محو میشه لطفا راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.