حمید زارع 331 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من هنوز برنام تایید نشده میتونم کدهای مربوط به هدایت کاربر به صحه درج نظر بازار رو بنویسم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ البته اول باید چک کنید که بازار روی گوشی نصبه یا نه : Dim chake As AriaLib Dim nazar As AriaMarkets If chake.isAppInstalled("com.farsitel.bazaar") = True Then nazar.Cafebazaar_SafheNazar("پکیج نیم برنامه") Else ToastMessageShow("بازار روی گوشی شما نصب نمی باشد",False) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون همین کار رو کردم کار هم میکنه فقط چون هنوز برنامم منتشر نشده میگه "شما فقط در مورد برنامه های نصب شده می توانید نظر دهید" درسته دیگه ؟؟ نه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام اره میشه ایرادی نداره. شما به وسیله کتابخانه اقای شاهدی عزیز ( AriaLib ) خیلی راحت واسه چندین مارکت این قابلیت رو قرار بدید از شما فقط پکیج نیم رو میگیرن و بقیه کارها در کلاس انجام میشه. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من هنوز برنام تایید نشده میتونم کدهای مربوط به هدایت کاربر به صحه درج نظر بازار رو بنویسم ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.