sajad325 76 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشید لطفا میخوام لیست ویو وسط چین کردن و رنگشو سیا کنم باید چیکار کنم چه کدی نیازه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ شما میخای رنگ متن رو سیاه کنید؟ ListView1.AddSingleLine("سلام") ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ بله رنگ سیاه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ ListView1.SingleLineLayout.Label.TextColor=Colors.Black لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ کاکا کار نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ کاکا کار نکرد مگه میشه کار نکنه؟ Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("Layout1") ListView1.AddSingleLine("armin") ListView1.AddSingleLine("ramzani") ListView1.AddSingleLine("nima") ListView1.AddSingleLine("ghobadi") ListView1.AddSingleLine("mehdi") ListView1.AddSingleLine("izadi") ListView1.AddSingleLine("other friends") ListView1.AddSingleLine("basic4android.org") ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER ListView1.SingleLineLayout.Label.TextColor=Colors.Black End Sub کد بنده رو تست کنید ( Copy & Past کنید ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ کاکا کار نکرد بجای لیست ویو1 اسم لیست ویو خودتو بذار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اگه کار نکرد سورستو بزار واست اوکی کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اینکه که کار نمیکنه من یک لست علاقه مندی با لیست ویو ساختم باید چیکار کنم وسط چین بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ <code><code>بنظرم شما اسم لیست ویو رو یه چیز دیگه گزاشتی name list view.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER</code></code> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ نه بلدی ......جانم من چی میگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ لیستی که ساختی <code><code>SingleLine هست؟</code></code> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اینکه که کار نمیکنه من یک لست علاقه مندی با لیست ویو ساختم باید چیکار کنم وسط چین بشه سجاد خان کد و عکس رو که بهتون دادم *لال* شما کدهای مربوط به چیدمان و تغییر رنگ رو در Activity Create قرار دهید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ نکنه میخوای خود لیست ویو بیاد وسط صفحه؟؟!! اخه توضیحی که نمیدی...کدهاتم ک نمیذاری...!!!اخه این اساتید از کجا باید بدونن مشکل تو کجاست...!!!؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ این مشکل است نگاه کن جوابم بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ راهشو پیدا کردم با از دستور : ListView1.TwoLinesLayout.Label.Gravity=Gravity.CENTER استفاده میکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ راهشو پیدا کردم با از دستور : ListView1.TwoLinesLayout.Label.Gravity=Gravity.CENTER استفاده میکردم خسته نباشی برادر *خنده* خب ما گفته بودیم SingleLineLayout ، کد ما برای تک Line بود ، اون دیگه به خودت بستگی داره که TwoLine استفاده کردی *خنده* اصول کار رو بلد بودن باعث میشه که آدم اینجور جاها راحت کد نویسیش رو تغییر بده و راه حل رو پیدا کنه. خدا رو شکر که مشکلت حل شده. موفق باشی به هر حال. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ لیستی که ساختی <code><code>SingleLine هست؟</code></code> این مشکل است نگاه کن جوابم بده سوالتو کامل نپرسیدی یه نکته که لازم دونستم بگم اینه که دوستان دنبال عین کد نباشین الان سجاد عزیز میبینی وقتی خودت کار میکنی بهتر به جواب میرسی و وقتی اینجا نمیتونی منظورتو برسونی هم کسی که میخواد گیج میشه هم جوابش سوال کننده رو گیج میکنه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ و یک سوال بازار از اینکه من از یک سایت جهت منابع استفاده کرده بودم به من گیر داده و میگه باید تایید ارسال کنی باید چیکار کنم من فقط گیر اینم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ و یک سوال بازار از اینکه من از یک سایت جهت منابع استفاده کرده بودم به من گیر داده و میگه باید تایید ارسال کنی باید چیکار کنم من فقط گیر اینم سوالاتتو تو تاپیکای جدا بپرس داداش منبع رو عوض کن هیچ سایتی مفتی بهت تاییدیه نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ ویکی پدیا خوبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
با سلام و خسته نباشید لطفا میخوام لیست ویو وسط چین کردن و رنگشو سیا کنم باید چیکار کنم چه کدی نیازه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
24 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.